ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Μπανανά αλλά με Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς

Χωρίς Μπανανά αλλά με Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς
INTIME SPORTS

Ένα μήνα μετά την τελευταία του συμμετοχή, κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Κουλιμπαλί αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Πλατανιά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με μια προπόνηση στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα ολοκλήρωσαν στον Πλατανιά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία. Οι Χανιώτες δεν γύρισαν στην βάση τους αλλά παρέμειναν στην Αθήνα προκειμένου να γλιτώσουν την ταλαιπωρία και από το απόγευμα της Τρίτης βρίσκονται στην Τρίπολη.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει στην διάθεση του τον Κουλιμπαλί ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Πλατανιά ένα μήνα μετά την τελευταία του συμμετοχή και το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Κουλιμπαλί έκτοτε αποχώρησε για το Κόπα Άφρικα.

Σε αντίθεση με τον Κουλιμπαλί ο Χριστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπανανά ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν ένα μήνα και ο νεαρός τεχνικός ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απουσίες (εκτός οι τραυματίες Μπανανά, Νέπλιακ, Τζίλβαν) και ουσιαστικά με μία, μόλις, προπόνηση (σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, στην Αθήνα) η ομάδα μας βρίσκεται ήδη, από νωρίς το απόγευμα, στην Τρίπολη, όπου αύριο (17.15) θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι:Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μαχλελής, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσουράκης, Φιγκέιρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη δήμαρχο Αγίου ΔημητρίουΜαρία Ανδρούτσου και τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου,Σπήλιο Διαβολίτση, για την παραχώρηση των εξαιρετικών εγκαταστάσεων του Δήμου στην ομάδα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει τη σημερινή της προπόνηση".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ