ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Είμαστε έτοιμοι"

Χατζηνικολάου: "Είμαστε έτοιμοι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε ότι ο Πλατανιάς θα εμφανιστεί έτοιμος στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής του Πλατανιάς Γιάννης Χατζηνικολάου, στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τον εντός έδρας αγώνα στα Περιβόλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηνικολάου στην κάμερα της "Nova":

Αν θα επηρεάσει την ομάδα η διακοπή: " Από τα θετικά αποτελέσματα η ψυχολογία είναι σε καλό βαθμό. Ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Από πλευράς δουλειάς, μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που ήμασταν λίγο πίσω. Κάναμε και κάποιες μετρήσεις εργομετρικές που έδειξαν πως είμαστε σε καλή κατάσταση".

Για τη νέα έδρα της ομάδας: " Είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστούμε μπροστά στον κόσμο μας, θα υπάρχει λίγο άγχος, λίγο βάρος στους ποδοσφαιριστές μας. Ευελπιστώ να το ξεπεράσουμε γρήγορα και ο παλμός η θετική αύρα που περιμένω πως θα μας δώσει το χανιώτικο κοινό να παρασύρει τους παίκτες μας προς τη νίκη ή προς ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον Ατρόμητο: " Η παρουσία του Ατρομήτου μέχρι τώρα μας δείχνει πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Είναι μία ομάδα που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Είναι υπολογίσιμη ομάδα και στα χαρτιά είναι το φαβορί. Αυτή την στιγμή με άλλες δύο ομάδες, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ