ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στην Αθήνα για εξετάσεις ο Νέπλιακ

Στην Αθήνα για εξετάσεις ο Νέπλιακ
INTIME SPORTS

Ο διεθνής Ουκρανός άσος Γεβγέν Νέπλιακ ταξίδεψε στην Αθήνα για να να υποβληθεί σε μαγνητική και να εξεταστεί από γιατρό που ειδικεύεται σε περιπτώσεις τραυματισμού όπως αυτός που αντιμετωπίζει. Πρόβλημα και με Τόρες.

Κανονικά προπόνηση περιελάμβανε η επόμενη της νίκης επί της Ξάνθης για τους παίκτες του Πλατανιά με τον Γιάννη Χριστόπουλο να προπονεί σε δυο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του.

Ο νεαρός τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του τους Νέπλιακ και Περιστερίδη με τον πρώτο μάλιστα να ταξιδεύει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε μαγνητική από γιατρό που ειδικεύεται στις περιπτώσεις τραυματισμών σαν και του Ουκρανού διεθνή ο οποίος έχει ένα οίδημα στον λαγονοψοΐτη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο 22χρονος ακραίος μπακ της ομάδας του Πλατανιά.

Πρόβλημα με Τόρες

Από εκεί και πέρα ο Τόρες αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Ξάνθη και θα διαπιστωθεί τα επόμενα 24ώρα αν η κατάσταση του εμπνέει ανησυχία ή όχι και αν θα χρειαστεί να λείψει από κάποια από τα επερχόμενα ματς με την ομάδα του Πλατανιά να αντιμετωπίζει την Κέρκυρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και ενδιάμεσα να παίζει και με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα το πρωί, στο Μάλεμε, όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, σε υψηλή ένταση, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Απόντες οι τραυματίες Νέπλιακ και Περιστερίδης, με τον πρώτο να έχει μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να τον εξετάσει γιατρός που εξειδικεύεται στο πρόβλημα τραυματισμού του και τον δεύτερο να ακολουθεί θεραπεία. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε Μπεριάν, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ