ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σφήνα ομάδας από Superleague για Τόρες

Σφήνα ομάδας από Superleague για Τόρες
Τόρες INTIME SPORTS

Δύσκολο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Πλατανιά ο Νταβίδ Τόρες, ο οποίος έχει στα χέρια του δυο εξαιρετικές προτάσεις από συλλόγους της Superleague.

Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Τόρες στον Πλατανιά φτάνει προς το τέλος του. Ο 29άχρονος φορ πραγματοποίησε μία ακόμα μεστή σεζόν ( αν και δεν ξεκίνησε καλά είναι η αλήθεια) φέτος, όμως το συμβόλαιο του λήγει και στα Χανιά έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν.

Όπως σας αποκαλύψαμε την Πέμπτη, η πρόταση του Πλατανιά αγγίζει τις 120.000 ευρώ, με τον παίκτη ωστόσο να ζητά παραπάνω χρήματα.

Έτσι όλα δείχνουν πως πάμε σε φιλικό διαζύγιο, καθώς υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών. Ο Ισπανός δέθηκε με την ομάδα και την περιοχή, οπότε θέλει να φύγει σαν φίλος.

Πρέπει να σημειώσουμε πως πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Τόρες επίσημο ενδιαφέρον έχουν δείξει δυο ομάδες της Superleague ( η μία φημολογείται πως είναι ο Ατρόμητος), με προτάσεις που καλύπτουν τα θέλω του.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από το εξωτερικό, όμως δίνει προτεραιότητα στην Ελλάδα, αφού εδώ βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ