ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Διαφορά με Τόρες, κανένα θέμα με Μιλούνοβιτς στον Πλατανιά

Διαφορά με Τόρες, κανένα θέμα με Μιλούνοβιτς στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Τόρες όπου παρατηρήθηκε διαφορά και οι δυο πλευρές θα τα πουν ξανά. Αποχωρούν σίγουρα οι Κάσιο, Μαχλελής και Γκαβιλάν.

Διαφορά παρατηρήθηκε στην πρώτη κουβέντα που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους του Πλατανιά και τους εκπροσώπους του Τόρες για ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού άσου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η πρόταση της ομάδας των Χανίων δεν ξεπερνούσε το τωρινό συμβόλαιο του Τόρες το οποίο δεν ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή όμως ο Ισπανός ζήτησε 150.000 και τριετές συμβόλαιο κάτι το οποίο σημαίνει ότι συνολικά υπάρχει μια διαφορά της τάξεως των 100.000 ευρώ στα τρία χρόνια.

Οι δυο πλευρές θα τα πουν ξανά τις επόμενες μέρες και ενδεχομένως οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων θα ανεβάσουν λίγο ακόμα την προσφορά τους στην προσπάθεια τους να πείσουν τον Τόρες ο οποίος με τα γκολ του κράτησε τον Πλατανιά στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Γουνδουλάκη, Μενδρινού στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο ενώ αντίθετα δεν θα ενεργοποιηθούν οι οψιόν σε Κάσιο και Μαχλελή αλλά και στον Γκαβιλάν.

Κανένα θέμα περί απομάκρυνσης Μιλούνοβιτς

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τον Μιλούνοβιτς δεν έχει τεθεί κανένα θέμα απομάκρυνσης του Σέρβου διεθνή άσου. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη ο οποίος έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων και ο οποίος πρόσφερε αρκετά στην διάρκεια της σεζόν.

Μπορεί το συμβόλαιο του να είναι το ψηλότερο στον Πλατανιά αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος το καλοκαίρι θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας και σίγουρα θα μπορούσε να φέρει χρήματα στο μέλλον στον Πλατανιά λόγω του ταλέντου του.

Οι άνθρωποι της ομάδας μπορεί να έχουν ένα θέμα με τους μυϊκούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε ο Μιλούνοβιτς στη διάρκεια της σεζόν αλλά μην ξεχνάμε ότι ο 22χρονος Σέρβος δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα του.

Πάει για 6-7 ποδοσφαιριστές

Σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση του Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος προσανατολίζεται στην απόκτηση 6-7 ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται από την μέση και μπροστά στην προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Παράσχος όπως το συνηθίζει θα ρίξει το βάρος στην απόκτηση κυρίως Ελλήνων ποδοσφαιριστών τους οποίους γνωρίζει καλά από την θητεία τους στην Super League.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ