ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ψάχνουν τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια στον Πλατανιά

Ψάχνουν τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Στον Πλατανιά πιστεύουν ότι αν πετύχουν τρεις νίκες στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν συν το τρίποντο με τη Νίκη Βόλου τότε δεν θα έχουν πρόβλημα παραμονής στην Super League.

Άτυχος στάθηκε σε ένα ακόμη ματς την Κυριακή το απόγευμα ο Πλατανιάς καθώς η πολύ καλή απόδοση της ομάδας των Χανίων δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών επί της Κέρκυρας.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πρόσθεσε ένα βαθμό στο σακούλι της και βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους Εργοτέλη, Λεβαδειακό που τους ακολουθούν.

Στον Πλατανιά κάνοντας τους υπολογισμούς τους θεωρούν ότι χρειάζονται ακόμα τρεις νίκες στα οκτώ ματς που απομένουν εκ των οποίων τα τέσσερα εντός έδρας ενώ στην ομάδα των Χανίων υπολογίζουν και τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου.

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

ΠΑΣ Γιάννινα- Πλατανιάς
Πλατανιάς-Λεβαδειακός
Πανιώνιος- Πλατανιάς
Πλατανιάς-ΑΕΛ Καλλονής
Πλατανιάς-Βέροια
Νίκη Βόλου- Πλατανιάς
Πλατανιάς-Παναιτωλικός
ΟΦΗ- Πλατανιάς
Πλατανιάς-Ολυμπιακός

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη και την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ εκτός έδρας με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Ο νεαρός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον Μπανανά ο οποίος μετέχει πλέον στις προπονήσεις αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παίξει στο ματς με τον "Άγιαξ της Ηπείρου".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ