ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Πρώτη" για τον Τετέ με...αγιασμό

"Πρώτη" για τον Τετέ με...αγιασμό

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πλατανιά έκανε ο νεοαποκτηθείς Αμπντούλ Αζίζ Τέτε, ενώ νωρίτερα προηγήθηκε αγιασμός. Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με παρόντα τον νεοαποκτηθέντα Αμπντούλ Αζίζ Τέτε, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βιτάλι Ζάλουντοκ, ενώ θεραπεία έκαναν ο Γκαστόν Γκονζάλες και ο Άλκης Δημήτρης.

Στο μεταξύ, πριν από την προπόνηση προηγήθηκε αγιασμός, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, του γενικού αρχηγού κ. Δημήτρη Μαθιουλάκη και του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Λάμπρου Μαλτέζου.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Τέλος η ΠΑΕ Πλατανιά με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως όσοι πάρουν εισιτήριο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα έχουν προτεραιότητα για το ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων στον αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα έχουν προτεραιότητα, προσκομίζοντας το σχετικό απόκομμα, στην αγορά εισιτηρίου, για τον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Διευκρινίζεται ότι η προτεραιότητα αφορά την αγορά εισιτηρίου, όχι απαραίτητα στην ίδια Θύρα, σειρά και θέση.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας (πλην των VIP) δεν ισχύουν για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Ωστόσο, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας (βασικής και νεανικής) θα έχουν, επίσης, προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στις ίδιες Θύρες που έχουν τις κάρτες διαρκείας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα θα συνεχιστεί και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και από τις 3 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ