ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πήρε Ιτούα, Κουλιμπαλί ο Χριστόπουλος

Πήρε Ιτούα, Κουλιμπαλί ο Χριστόπουλος
INTIME SPORTS

Παρότι επέστρεψε στα Χανιά με μία μέρα καθυστέρηση, ο Ονάνγκα Ιτούα συμπεριλήφθηκε εντέλει στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή (19/10, 18.15) στο Μάλεμε. Η αποστολή που ανακοινώθηκε.

Όλα καλά τελικά με τον Ινάνγκα Ιτούα. Ο Κονγκολέζος αμυντικός επέστρεψε αργοπορημένος στα Χανιά, καθώς προέκυψε πρόβλημα με την πτήση που θα τον μετέφερε στην Κρήτη, ωστόσο ήταν σε καλή κατάσταση και ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος τον πήρε μαζί του στην αποστολή, για το ματς με την Ξάνθη.

Το ίδιο ισχύει και με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν βασικός και στα 90 λεπτά των αγώνων της Εθνικής ομάδας του Μάλι με την Αιθιοπία (στις 11 και 15 Οκτωβρίου).

Ο Νέπλιακ, που επέστρεψε ως τραυματίας, έμεινε εκτός, όπως και οι Περιστερίδης-Μπέριαν που είναι επίσης τραυματίες. Η αποστολή που επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γκσπούρνινγκ, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκης, Φιγκέιρα.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ