ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: ''Κανένας δεν μας χαρίστηκε''

Παράσχος: ''Κανένας δεν μας χαρίστηκε''
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε ότι οι παίκτες του στον Πλατανιά έδειξαν τρομερή θέληση και έμειναν στη Superleague. Τι δήλωσε για τη νέα σεζόν.

Μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος ανέφερε: ''Καταρχήν πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πάνω απ’ όλα σε αυτά τα παιχνίδια που παίξαμε, ειδικότερα στα τέσσερα που δώσαμε στην έδρα μας, κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και παρ’ όλο που το πρόγραμμα αλλά και η ψυχολογία αυτών των παιδιών ήταν πολύ άσχημη, μπορώ να πω ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και αλλάξαμε την φιλοσοφία της ομάδας μας αλλά και με τρομερή θέληση φτάσαμε σε ένα τέτοιο επίπεδο την ομάδα, που μπορώ να πω ότι σωθήκαμε σχεδόν άνετα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας δεν μας χαρίστηκε. Βλέπετε σε όλα τα παιχνίδια, και στα τρία νικηφόρα, και σε αυτό σήμερα με τον Ολυμπιακό, ο αντίπαλος κατέβασε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Σήμερα πιστεύω κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που ήμουν στον πάγκο της ομάδος και νομίζω ότι στα τελευταία λεπτά από το άγχος να μπορέσουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι στο 1-0, και αν δεν γυρίζαμε τοσο πολύ πίσω, ίσως να τελειώναμε το πρωτάθλημα νικηφόρα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και στην πρωταθλήτρια.

Από εκεί και πέρα θα σκεφτούμε την συνέχεια. Αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς πρέπει από αύριο να αρχίσουμε τον προγραμματισμό και να προσπαθήσουμε ώστε αυτή η ομάδα να μην περάσει ξανά αυτά που πέρασε τα τρία τελευταία χρόνια, να περιμένει την τελευταία αγωνιστική να σωθεί''.

Για την επόμενη χρονιά είπε: ' 'Θα πρέπει να σκέφτεσαι από τώρα τις αδυναμίες αυτές που δείξαμε και στον οργανωτικό τομέα, να μπορέσουμε όσο είναι νωρίς να ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Το κυριότερο είναι να μη συμβεί αυτό που έγινε πέρυσι. Η αρχή της προετοιμασίας είναι βασικό για μένα και αυτό επιδιώκω σε όλες τις ομάδες. Να έχεις το 90% τουλάχιστον του υλικού σου για να μην πω το 100%, να ξεκινάμε όλοι μαζί. Δεν μπορεί να έρχεται κάθε εβδομάδα και ένας παίκτης και να φτάνουμε σε ένα σημείο που αρχίζει το πρωτάθλημα και το μισό υλικό της ομάδος να είναι πίσω σε πάρα πολλά πράγματα''.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ