ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πανέτοιμος για το ματς με την Ξάνθη

Πανέτοιμος για το ματς με την Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς βρέθηκε και πάλι στην προτελευταία θέση και στην αναμέτρηση με την Ξάνθη θέλει τη νίκη για να ξεφύγει και να αυξήσει τις πιθανότητες του για παραμονή.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής και δη η νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας επί του Πανθρακικού δεν ευνόησαν τον Πλατανιά ο οποίος έπεσε και πάλι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και το τρίποντο στην ακριτική πόλη είναι αυτοσκοπός για τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην Ξάνθη και άπαντες στο στρατόπεδο του Πλατανιά δηλώνουν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση ενώ η αποστολή που έχει ανακοινώσει από το Σάββατο ο έμπειρος τεχνικός συμπεριλαμβάνει τους Κάταϊ, Ζαραδούκα και Θέρα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν ενώ εκτός έχουν μείνει οι Ζουμπουλάκης, Ναζλίδης, Μπέλιτς αλλά και οι Καζναφέρης, Φερνάντες.

Να θυμίσουμε την αποστολή του Πλατανιά η οποία αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Θέρα, Ινκούμ, Κάταϊ, Μενδρινό, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τέτε και Τόρες.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ