ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παίρνει Ανγκούλο, "παλεύει" για Σελίν ο Πλατανιάς

Παίρνει Ανγκούλο, "παλεύει" για Σελίν ο Πλατανιάς
Σελίν

Στα Χανιά για τον Πλατανιά βρίσκεται ο Ουκρανός στόπερ Γέβγεν Σελίν, με τον οποίο διαπραγματεύονται οι Χανιώτες. Την Τετάρτη (22/7) στην Κρήτη ο Ίγκορ Ανγκούλο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Γέβγεν Νέπλιακ είναι παίκτης τον οποίο στον Πλατανιά δεν θέλουν να κρατήσουν. Εδώ και καιρό είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, με τον οποίο επιδίωκαν να βρουν τη ''χρυσή'' τομή για να αποτελέσει παρελθόν. Ποια λύση πάνε να βρουν; Να γίνει "τράμπα" με έναν άλλο Ουκρανό, τον Γέβγεν Σελίν.

Πρόκειται για 27χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 στην Ντινάμο Κιέβου και είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας. Έχει ύψος 1.90, ξεκίνησε την καριέρα του Σταλ Αλτσεβσκ και ακολούθησε η Μέταλιστ Κχάρκιβ.

Το 2013 πήρε μεταγραφή στη Ντινάμο Κιέβου, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Μέταλιστ Κχάρκιβ. Έχει αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ρήξη χιαστών. Βρίσκεται στα Χανιά και διαπραγματεύεται το ενδεχόμενο να παίξει στον Πλατανιά.

Τελειωμένη μεταγραφή είναι από την άλλη αυτή του Ίγκορ Ανγκούλο. Ο 31 ετών επιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποία σε 38 παιχνίδια σημείωσε 20 γκολ. Την Τετάρτη (22/7) θα βρίσκεται στα Χανιά και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ