ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε του Γκνιάτιτς στην Ρόντα

Ολοκληρώθηκε του Γκνιάτιτς στην Ρόντα
Γκνιάτιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Ρόντα για την μεταγραφή του Όγκνιεν Γκνιάτιτς ευχαριστώντας παράλληλα τον 25χρονο χαφ.

Επίσημα στο δυναμικό της Ρόντα ανήκει από την Τρίτη (31/1) το μεσημέρι ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς με τον Πλατανιά να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 25χρονου χαφ στους Ολλανδούς.

Από το Sport24.gr είχατε διαβάσει πρώτα για την "σφήνα" της Ρόντα για την απόκτηση του Γκνιάτιτς και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας λίγες μέρες αργότερα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Ρόντα για την μεταγραφή στην ολλανδική ομάδα του Ογκνιεν Γκνιάτιτς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του".

Παράλληλα, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους παίκτες της ομάδας Νέων, Ουές Αμπτούλ Ραχμάτ και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων στο πλαίσιο της ανάδειξης και της προώθησης των παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους παίκτες της ομάδας Νέων, Ουές Αμπτούλ Ραχμάτ (14/06/1998) και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο (23/11/97)".

Διαβάστε όλη την μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ