ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Καλοβλέπουν Βλαχοδήμο στον Πλατανιά

Καλοβλέπουν Βλαχοδήμο στον Πλατανιά
Βλαχοδήμος

Στον Νίκο Αναστόπουλο αρέσει η περίπτωση του Βλαχοδήμου ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ και να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Αν και απομένει ενάμισης μήνας μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου στον Πλατανιά έχουν αρχίσει να εξετάζουν κάποιες λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας και ένας εξ αυτών είναι και ο Βλαχοδήμος.

Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Άουγκσμπουργκ με την οποία όμως έχει ελάχιστες συμμετοχές αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο και να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Για αυτό και στον σύλλογο των Χανίων εξετάζουν την περίπτωση του με τον Νίκο Αναστόπουλο μάλιστα να έχει ανάψει το πράσινο φως για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία του Πλατανιά ο Νίκος Αναστόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας του για το ματς με την Καλλονή χωρίς νέα προβλήματα πλην των Θέρα και Ναζλίδη που είναι τραυματίες και ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μυτιλήνης και τον Άγγελο Ζουμπουλάκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 και πάλι στο Μάλεμε.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ