ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κάλεσμα στον κόσμο του Πλατανιά

Κάλεσμα στον κόσμο του Πλατανιά
INTIME SPORTS

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων αλλά και ο Γιάννης Χριστόπουλος μέσα από δυο βίντεο καλού τους φιλάθλους του Πλατανιά να στηρίξουν ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα στα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια. (VIDEO)

Με δυο βίντεο που απευθύνονται στον κόσμο του Πλατανιά η ομάδα των Χανίων απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ώστε να βρεθούν στα Περιβόλια στα εναπομείναντα έξι εντός έδρας ματς και να στηρίξουν την ομάδα στην μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Από τα δυο βίντεο παρελαύνουν όλοι οι παίκτες που μιλάνε στα ελληνικά καθώς και ο Γιάννης Χριστόπουλος με τον τεχνικό του Πλατανιά να λέει πως περιμένει τον κόσμο στο γήπεδο για να φτάσουν όλοι μαζί στον στόχο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Πλατανιά Χανίων να δίνουν βροντερό παρόν στο γήπεδο των Περιβολίων σε όλους τους επαναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015 -αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα- προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία, απευθύνουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος.

«Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. Σας περιμένουμε στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια να μας βοηθήσετε να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε», σημειώνει ο εκ των αρχηγών, Φανούρης Γουνδουλάκης.

«Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ελάτε όλοι στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη», τονίζει ο -επίσης εκ των αρχηγών- Άλκης Δημήτρης.

Ανάλογα μηνύματα με αποδέκτες τους φιλάθλους της ομάδας μας στέλνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο κ. Χριστόπουλος, σεδύο βίντεοπου ετοίμασε η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είπε:

«Φτάσαμε στην πιο σημαντική και στην πιο δύσκολη καμπή του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει να δώσει καθοριστικούς αγώνες, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Super League.

Σε αυτή την προσπάθεια μοναδικούς συμπαραστάτες έχουμε εσάς, τους φιλάθλους μας. Ελάτε στο γήπεδο. Στηρίξτε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας. Βοηθήστε μας να φτάσουμε στη νίκη και στον στόχο. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Σας περιμένω…», τονίζει στο μήνυμά του προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Χριστόπουλος".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ