ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η αποστολή του Πλατανιά

Η αποστολή του Πλατανιά
INTIME SPORTS

Εκτός αποστολής του Πλατανιά άφησε ο Άγγελος Αναστασιάδης τον Δημήτρη Σιαλμά που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς

Χωρίς τον Δημήτρη Σιαλμά που δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς και έχασε αρκετές προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας αλλά και τον Θωμά Ναζλίδη ταξίδεψε η αποστολή του Πλατανιά για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Η Super BALL στην Τούμπα για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια και εκπομπή από τις 21:00. Καλεσμένος στο studio ο Στέφανος Καπίνο!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είδες τους διεθνείς να επιστρέφουν υγιείς από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και περίμενε μέχρι την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα έχει κάποια άλλη απουσία, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα που είναι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας.

Αναλυτικά η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας αποτελείται από τους:Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Θέρα, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Περιστερίδη, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ