ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η παρουσίαση Γκαβιλάν, Κάσιο και Μαχλελή

Η παρουσίαση Γκαβιλάν, Κάσιο και Μαχλελή
Πλατανιάς INTIME SPORTS

Στην παρουσίαση των νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων προχώρησε την Τετάρτη (18/2) η ΠΑΕ Πλατανιάς. Διαβάστε τι είπαν Χάιμε Γκαβιλάν, Όρτα Μαγκαλιένς Κάσιο και Γιώργος Μαχλελής.

Παρουσία του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου, με τον Γκαβιλάν να επισημαίνει αρχικά: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η υποδοχή που μου έγινε απ’ όλους ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ν’ αποκτήσω νέες εμπειρίες και πάνω απ’ όλα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ακολούθως απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που έφυγε από τη Λεβάντε: ' 'Υπήρξαν κάποια προβλήματα με την ομάδα μου στην Ισπανία και με την αλλαγή του προπονητή ζήτησα να φύγω. Αλλάξαμε προπονητή και αυτός δεν με υπολόγιζε. Πριν δημιουργηθεί κάποιο θέμα στην ομάδα, το είπα ότι θέλω να φύγω κι έτσι πήρα αυτή την απόφαση'' ήταν η απάντησή του, προσθέτοντας: ''Ξέρω τα παιδιά που έχουν παίξει εδώ. Γνώρισα τον Χουάν Αγκιλέρα, μίλησα μαζί του και μου είπε ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να έρθει κάποιος να παίξει ποδόσφαιρο. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα, θέλω να παίξω και να προσφέρω''.

Η παρουσίαση Γκαβιλάν, Κάσιο και Μαχλελή
INTIME SPORTS

Για το συμβόλαιό του ανέφερε: '' Ήρθα για 5 μήνες αλλά δεν κλείνω καμία πόρτα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από το κλίμα που βρήκα στην ομάδα, η προσαρμογή μου είναι πολύ γρήγορη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν μπορώ ν’ αποκλείσω τίποτα''.

Για το ενδιαφέρον που είχε γραφτεί την άνοιξη του 2013 πως υπήρχε από τον Ολυμπιακό: ' 'Προσωπικά εμένα δεν με ενημέρωσε κανείς για ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ακούστηκε κάτι στην Ισπανία, αλλά εγώ δεν ήξερα κάτι. Πάντα όταν υπάρχει ενδιαφέρον από μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό σημαίνει κάτι για έναν ποδοσφαιριστή, ότι τα πάει καλά και κάνει καλή δουλειά. Αυτό που θέλω τώρα είναι να παίξω στον Πλατανιά και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται''.

Το λόγο πήρε ο Κάσιο που υποστήριξε: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να προσφέρω, να βοηθήσω την ομάδα. Στην Ελβετία που αγωνιζόμουν, ήταν ένα καλό πρωτάθλημα αλλά είχε αλλάξει ο προπονητής και δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος. Τώρα όμως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ''.

Η παρουσίαση Γκαβιλάν, Κάσιο και Μαχλελή
INTIME SPORTS

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: ' 'Συνήθως παίζω στο "10", στο κέντρο, αλλά στην Ελβετία έπαιζα όπως κι εδώ, στα άκρα. Για μένα δεν είναι τόσο σημαντική όμως η θέση που θα βρίσκομαι μέσα στο παιχνίδι αλλά στο να βοηθάω την ομάδα και να πάνε όλα καλά. Το πιο ποιοτικό μου στοιχείο πιστεύω πως είναι στο να δώσω την τελική πάσα και να ‘μαι πάντα παρών στις φάσεις. Και φυσικά μ’ αρέσει να βάζω γκολ''.

Ο Μαχλελής είπε: ''Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν και ιδιαίτερα τον προπονητή, τον κ. Γιάννη Χριστόπουλο που πίστεψε στις δυνατότητές μου και έδειξε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δικαιώσω όλους αυτούς τους ανθρώπους, έχω πολλές δυνατότητες, έχω να δώσω πολλά κι ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της''.

Η παρουσίαση Γκαβιλάν, Κάσιο και Μαχλελή
INTIME SPORTS

Για τον τραυματισμό του: ''Ο τραυματισμός μου πάει από το καλό στο καλύτερο. Έχουν περάσει πλέον δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω ακόμα πόσο θα χρειαστεί, αλλά ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται, για να βρεθώ κοντά στην ομάδα και να βοηθήσω. Προσωπικός μου στόχος είναι μέσα από τη δουλειά να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί είμαι σχετικά νέο σε ηλικία. Έχω υψηλές προσδοκίες και θέλω ο Πλατανιάς να με βοηθήσει ώστε να κάνω το επόμενό μου βήμα''.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ