ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η απάντηση του Πλατανιά στα περί τραμπουκισμών που κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Δεν άφησε αναπάντητη την διαρροή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Πλατανιάς που έκανε λόγο για τραμπουκισμούς και προσπάθειες επηρεασμού των διαιτητών, μιλώντας ονομαστικά για τον Χρήστο Παναγόπουλο και την παρουσία του στο γήπεδο.

Το βράδυ της Πέμπτης (19/1), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με διαρροή αναφέρθηκε σε τραμπουκισμούς και σε προσπάθειες επηρεασμού των διαιτητών με δηλώσεις παραγόντων μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, όπου οι Κρητικοί είχαν παράπονα από την διαιτησία. Με διαρροή απάντησε και η χανιώτικη ΠΑΕ στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού περί τραμπουκισμών στο τέλος του αγώνα, αναφέροντας:

"Οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες μας για ένα πέναλτι φάντασμα και γενικότερα για την κάκιστη διαιτησία, στα μάτια ορισμένων φάνηκαν τραμπουκισμοί. Βέβαια, ίδιοι παράγοντες που μας χαρακτήρισαν ως τραμπούκους, ήταν εκείνοι που μας ζητούσαν να μη γραφτεί στο φύλλο αγώνα η παράτυπη (δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας της γνωστής περιπέτειας με τη δικαιοσύνη, ενώ δεν είχε δηλωθεί ούτε στο φύλλο αγώνα) παρουσία του κ. Παναγόπουλου στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης αλλά και στ' αποδυτήρια, ο οποίος αναφερόταν με χυδαίους χαρακτηρισμούς για την ομάδα, ενώ δεν δίστασε ν' απωθήσει μέλος της αποστολής στη φυσούνα. Αυτά, γι' αποκατάσταση της αλήθειας για τα όσα συνέβησαν χθες στη Λεωφόρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γελούσαν στον Πλατανιά με το πέναλτι και τις υποδείξεις του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ