ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γιακουμάκης: "Τεράστιο βήμα στην καριέρα μου"

Γιακουμάκης: "Τεράστιο βήμα στην καριέρα μου"

Για την μεταγραφή του στον Πλατανιά και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μίλησε ο Γιώργος Γιακουμάκης. Διπλή προπόνηση την Δευτέρα (1/7) για τους Χανιώτες

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να δικαιώσει τους ανθρώπους του Πλατανιά που τον επέλεξαν είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο νεαρός παίκτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει, προσθέτοντας πως είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του ο Πλατανιάς.

" Το ότι ήρθα στον Πλατανιά είναι ένα τεράστιο άλμα, που ενδεχομένως σε κάποιους να φαντάζει ακόμη και ριψοκίνδυνο, υπό την έννοια ότι ίσως δεν πάρω συμμετοχές, αλλά σίγουρα είναι ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω όσο πιο γρήγορα μπορώ στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας" είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Βλέπω ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο, συγκριτικά με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Απαιτείται να είσαι πολύ πιο γρήγορος και δυνατός καθώς επίσης να έχεις πολύ πιο γρήγορη σκέψη την ώρα του παιχνιδιού. Θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν μέχρι σήμερα".

Επίσης, ανέφερε πως: " Το κλίμα στα Χανιά είναι πολύ όμορφο και στην ομάδα τα παιδιά είναι πολύ αγαπημένα και είναι όλοι φίλοι. Εχουμε έναν πολύ αξιόλογο και σωστό προπονητή, ο οποίος μας βοηθάει καθημερινά κι έτσι όλοι με έχουν κάνει να νιώσω πολύ όμορφα, σαν να είμαι στο σπίτι μου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να με βοηθάνε να δουλέψω καλύτερα, για να μπορέσω να βελτιωθώ και να προσπαθήσω να πάρω κι εγώ μια θέση στη δεκαοκτάδα".

Στα αγωνιστικά, με διπλή προπόνηση (στις 7.30 το πρωί και στις 19.00 το απόγευμα), στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, θα συνεχιστεί από Δευτέρα (1/7), η προετοιμασία του Πλατανιά.

Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνεργασία με τη διοίκηση εξετάζουν καθημερινά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την περαιτέρω ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ