ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Φουλ ρυθμοί και έξτρα πρόγραμμα για δυο

Φουλ ρυθμοί και έξτρα πρόγραμμα για δυο

Η παραμονή του Πλατανιά στο Καρπενήσι και η σκληρή δουλειά συνεχίζεται ενώ η ομάδα των Χανίων έχει μπροστά της ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι.

Δέκα μέρες παραμονής στο Καρπενήσι συμπλήρωσε ο Πλατανιάς και η ομάδα των Χανίων συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο "βουνό" με καθημερινές προπονήσεις. Την Κυριακή το πρωί οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλο επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε έξτρα προπόνηση για τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα τους Ιτούα και Μαχάματ.

Οι ποδοσφαιριστές του Χριστόπουλο το απόγευμα της Κυριακής μπορούσαν να χαλαρώσουν ενώ την Δευτέρα θα δώσουν το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε κυρίως η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων στο Καρπενήσι, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Κανονικά ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα οι Ζαραδούκας, Ιτούα και Μαχαμάτ, με τους δύο τελευταίους να κάνουν, αμέσως μετά, και έξτρα προπόνηση.

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε και πάλι ο Τέτε, αποχώρησε εξαιτίας ενοχλήσεων ο Τσικουδάκης, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί το επόμενο διάστημα.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και φιλικό αγώνα, το απόγευμα, με τον Λεβαδειακό".

Φουλ ρυθμοί και έξτρα πρόγραμμα για δυο
Φουλ ρυθμοί και έξτρα πρόγραμμα για δυο
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ