ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Φιλική επικράτηση του Πλατανιά επί του Κισσαμικού

Φιλική επικράτηση του Πλατανιά επί του Κισσαμικού

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 4-2 του Κισσαμικού σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης. Πρώτη για Σελίν με την ομάδα των Χανίων.

Με 4-2 επικράτησε ο Πλατανιάς επί του Κισσαμικού, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, παρουσία αρκετών φίλων και των δύο ομάδων. Ο Γιώργος Παράσχος είχε την ευκαιρία να δει αρκετά πράγματα ενώ την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα των Χανίων πραγματοποίησε και ο Σελίν, διεθνής Ουκρανός άσος, ο οποίος έχει υπογράψει εδώ και μέρες στο τριφύλλι και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Το σκορ άνοιξε στο 5′ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μιλούνοβιτς. Ο Κισσαμικός κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ του Μάντζη, στο 6′ και στο 7′. Ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 14′ με κεφαλιά του Μπανανά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιλούνοβιτς. Το 3-2 έγινε στο 33′, μετά από κούρσα του Αποστολόπουλου από δεξιά, ένα – δύο με τον Τσουράκη, πάσα στον Ανγκούλο, ο οποίος σκόραρε με πλασέ. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 65′ ο Γουνδουλάκης με σουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Πλατανιάς Χανίων (Γιώργος Παράσχος):Ολιμπά (46′ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (46′ Σελίν), Βάντερσον (46′ Δημήτρης), Στανισάβλιεβιτς (64′ Γκνιάτιτς), Μενδρινός (64′ Μαχαμάτ), Πάγκαλος, Τσουράκης (46′ Γουνδουλάκης), Ανγκούλο (64′ Κουλιμπαλί), Μιλούνοβιτς (64′ Σκουλουδάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης (46′ Γιαγκόζης, 64′ Αγριμάκης), Τσουβαλτσίδης (76′ Κομπογεννητάκης), Σουμπασάκης (46′ Τσουμάνγκας), Σμίλτος (82′ Κωνσταντόπουλος), Σελινιωτάκης (67′ Μάνας), Κυριζάκης (46′ Ατανάσοφ), Μάντζης (46′ Κόνσιμπαλ), Λώττας (60′ Μποτωνάκης), Τσικουδάκης (46′ Γκεοργκίεφ), Γιαννίτσης (46′ Βουρβαχάκης), Πότσι (67′ Στεφανίδης).

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ