ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δοκιμές για δυο θέσεις

Δοκιμές για δυο θέσεις
Τετέ Ζαραδούκας πανηγυρική INTIME SPORTS

Τους αντικαταστάτες των Τετέ και Τζιλβάν ενόψει του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" αναζητά ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πλατανιάς και τα προβλήματα για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι δεδομένα καθώς δεν θα αγωνιστούν σίγουρα οι Τετέ, Τζιλβάν και Νέπλιακ. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων μάλιστα ψάχνει για τους αντικαταστάτες των δυο πρώτων στην ενδεκάδα του Πλατανιά στο ματς της Κυριακής κάνοντας κάποιες δοκιμές ώστε να κατασταλάξει στους επικρατέστερους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα, την ερχόμενη Κυριακή, με τον Ολυμπιακό.

Οι σημερινές προπονήσεις, που πραγματοποιήθηκαν πρωί και απόγευμα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του, περιελάμβαναν τακτική και μυϊκή ενδυνάμωση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σέχου, ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης ο Τζίλβαν, θεραπεία ο Νέπλιακ.
Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Μάλεμε".

Μια μεταγραφή και αντικαταστάσεις

Σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας των Χανίων όπως αναφέραμε από την Δευτέρα στον Πλατανιά θα κινηθούν για έναν περιφερειακό επιθετικό ο οποίος θα παίζει και στις πλευρές προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Χριστόπουλος θα κοιτάξει να αντικαταστήσει όσους παίκτες αποχωρήσουν όπως ο Ζουμπουλάκης ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον για τον Περιστερίδη με ποδοσφαιριστές που θα παίζουν στις ίδιες θέσεις έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανομοιομορφίες στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ