ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δοκιμάζει Τσουράκη ο Πλατανιάς

Δοκιμάζει Τσουράκη ο Πλατανιάς

Συνέχεια στις προπονήσεις του Πλατανιά με τον Γιάννη Χριστόπουλο να τσεκάρει για το επόμενο δεκαήμερο τον 25χρονο Αθανάσιο Τσουράκη.

Από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χριστόπουλου θα περάσει για τις επόμενες μέρες ο Θανάσης Τσουράκης ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Ντούισμπουργκ και πλέον είναι ελεύθερος και μετέχει στις προπονήσεις του Πλατανιά. Ο νεαρός τεχνικός ψάχνει να βρει λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας και πλην των μεταγραφών θα δοκιμάσει και κάποιους ποδοσφαιριστές που του έχουν προταθεί και αν τον πείσουν θα εισηγηθεί την απόκτηση τους. Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τρίτης κύλησε χωρίς προβλήματα με το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας των Χανίων να αναφέρει.

"Χωρίς προβλήματα διεξήχθη σήμερα το πρωί, στο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, υπό τις οδηγίες τουΓιάννη Χριστόπουλουκαι των συνεργατών του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Τέτε, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στον ώμο του.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστήςΑθανάσιος Τσουράκης, ο οποίος θα δοκιμαστεί το επόμενο δεκαήμερο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (γεννηθείς στις 12/5/1990), ο οποίος είναι ελεύθερος, αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στην MSV Duisburg (Γ” εθνική κατηγορία Γερμανίας).

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Ιουλίου (πρωινές ώρες) θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, ενώ έως την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων, που πραγματοποιεί ο γιατρός της ομάδαςΓιάννης Σφυράκης.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση, στις 19.00, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ