ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δοκιμάζει τον Μπρασιλιάνο ο Πλατανιάς

Δοκιμάζει τον Μπρασιλιάνο ο Πλατανιάς

Από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χριστόπουλου θα περάσει το επόμενο διάστημα ο 34χρονος Γάλλος γκολκίπερ Τζενάρο Μπρασιλιάνο ο οποίος έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 150 ματς στο Σαμπιονά.

Έναν γκολκίπερ με πλούσια εμπειρία από το Σαμπιονά έφερε στην Ελλάδα για να τον δοκιμάσει η ομάδα του Πλατανιά καθώς από την Πέμπτη βρίσκεται στο Καρπενήσι 34χρονος Γάλλος Τζενάρο Μπρασιλιάνο ο οποίος μετράει πάνω από 150 συμμετοχές στο Σαμπιονά με τις φανέλες της Νανσί και της Μαρσέιγ.

Η σχετική ενημέρωση της διοίκησης της ομάδας αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από χθες βρίσκεται στο Καρπενήσι, συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας μας και δοκιμάζεται ο Γάλλος τερματοφύλακας Τζενάρο Μπρασιγκλιάνο (γεννηθείς στις 1/3/1980), ο οποίος από το 2011 αγωνιζόταν στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ".

Το καλοκαίρι του 2011 η Μαρσέιγ ξόδεψε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα, πλην όμως ένα κακό παιχνίδι κόντρα στην Κεβιγί για το Κύπελλο Γαλλίας, έγραψε ουσιαστικά το τέλος του στους Μαρσεγιέζους, τη στιγμή μάλιστα που είχε αρχίσει να κερδίζει τη θέση στη βασική ενδεκάδα της Μαρσέιγ από τον Στιβ Μανταντά.

Από τότε δεν είχε ούτε μια συμμετοχή στη Ligue1 και πριν από λίγες ημέρες το συμβόλαιό του έληξε, χωρίς προφανώς να υπάρξει εκατέρωθεν επιθυμία για την ανανέωσή του.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα δοκιμάσει τον 34χρονο πορτιέρο και αν τον πείσει για τις ικανότητες του τότε θα προχωρήσει στην απόκτηση του ενισχύοντας την θέση κάτω από τα γκολπόστ.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ