ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς

Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Μιλούνοβιτς Σκόνδρας INTIME SPORTS

Ο Μιλούνοβιτς παρέμεινε κλινήρης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα λόγω υψηλού πυρετού ενώ οι Ιτούα, Τζιλβάν προπονήθηκαν για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα. Έκοψε την πίτα του ο σύλλογος των Χανίων με το φλουρί να πέφτει στην ομάδα.

Απών από την προπόνηση του Πλατανιά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ήταν ο Μιλούνοβιτς με τον νεαρό Σέρβο να παραμένει κλινήρης με υψηλό πυρετό. Ο Γιάννης Χριστόπουλος περιμένει να τον δει στην προπόνηση του Σαββάτου αλλά ακόμα και αν δώσει το παρών θα πρέπει να δει σε τι κατάσταση είναι προκειμένου να δεν αν μπορεί να τον υπολογίζει για βασικό στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Ξάνθη.

Σε αντίθεση οι Ιτούα και Τζιλβάν έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής με τον πρώτο να τίθεται στην διάθεση του Χριστόπουλου για το ματς με τους Ακρίτες. Σε αντίθεση ο Βραζιλιάνος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος αλλά όχι σε όλη την προπόνηση και δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή του ματς με την Ξάνθη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τον Γιάννη Χριστόπουλο να δίνει έμφαση και σήμερα σε θέματα τακτικής συνεχίστηκε το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας, στο Μάλεμε, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, την ερχόμενη Δευτέρα (19.30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Σε μέρος της προπόνησης πήραν μέρος οι Ιτούα, Τζίλβαν, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπανανά, Νέπλιακ, θεραπεία ο Μαχλελής.

Για δεύτερη ημέρα δεν προπονήθηκε ο Μιλούνοβιτς εξαιτίας αδιαθεσίας (πυρετού).

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

Το φλουρί στην ομάδα και το μήνυμα του προέδρου

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη το βράδυ η ομάδα του Πλατανιά έκοψε την πίτα της με την ομάδα να τσικνίζει κιόλας σε γνωστό εστιατόριο των Χανίων. Σε μια όμορφη βραδιά το φλουρί έπεσε στην ομάδα με το χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για όποιον έβρισκε το φλουρί να δίνεται στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά.

Το παρών έδωσαν άπαντες ενώ πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μαθιουλάκης μίλησε για την φετινή σεζόν και έδωσε και το μήνυμα ενόψει της συνέχειας:

"Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων στο εστιατόριο «Νεώρια» στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φροντιστές και συνεργάτες ήταν εκεί και είχαν την ευκαιρία να «τσικνίσουν» και να χαλαρώσουν για λίγο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το φλουρί «έπεσε», τελικά, στο κομμάτι της πίτας που ήταν για την ομάδα, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλη Μαθιουλάκηνα ανακοινώνει ότι το χρηματικό ποσό, το οποίο θα έπαιρνε όποιος ποδοσφαιριστής ή εργαζόμενος της ομάδας ήταν ο τυχερός, θα δοθεί στο Παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, λίγο πριν από την κοπή της πίτας, ο κ. Μαθιουλάκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι

«θέλω να κάνουμε το καλύτερο για να ευοδωθούν οι φετινές φιλοδοξίες της ομάδας. Πιστεύω πως είμαστε σ” ένα καλό δρόμο, παρά τις χαρές και τις πίκρες που μας έχει επιφυλάξει η φετινή χρονιά. Νομίζω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε, ότι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Απευθυνόμενος στους παίκτες, θέλω να πω να μην επαναπαυτούν και να μην ακούν όσα λέγονται για εύκολο πρόγραμμα ή ότι έχουμε ήδη σωθεί.

Η ομάδα, που πρέπει να παίζει πάντα όπως πρέπει να παίζει, έχει «δέσει», έχουμε καλή ομάδα. Πιθανόν να είχαμε κάποια προβλήματα σε κάποιες γραμμές, προσπαθήσαμε όμως τώρα τον χειμώνα να τα διορθώσουμε όπως μπορούσαμε. Ελπίζουμε οι νέοι παίκτες, τους οποίους καλωσορίζω στα Χανιά και στην ομάδα, να βοηθήσουν σε αυτό.

Δεν θέλω να παρελθοντολογήσω, αλλά θέλω να τονίσω στους παίκτες ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Εξάλλου, είχαμε ένα πάθημα σ' ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο αν δεν συνέβαινε θα ήμασταν τώρα με λιγότερο άγχος και πιθανόν να επιδιώκαμε κάτι καλύτερο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλο το τεχνικό επιτελείο για την προσπάθειά τους, τον αγώνα και τις αγωνίες τους. Να ευχαριστήσω και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συμπαράσταση που δείχνει σ' εμένα, σ' έναν πραγματικά δύσκολο ρόλο που έχω αναλάβει φέτος».

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Νεώρια» κ. Γιάννη Ξυλούρη για τη φιλοξενία και την άψογη περιποίηση".

Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
Δεύτερη σερί μέρα εκτός ο Μιλούνοβιτς
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ