ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Απόντες και πάλι Σελίν, Μπανανά στον Πλατανιά

Απόντες και πάλι Σελίν, Μπανανά στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους Σελίν και Μπανανά διεξήχθη και η προπόνηση της Τρίτης (29/12) στον Πλατανιά. Επέστρεψαν οι Κουλιμπαλί και Μαχαμάτ.

Με δυο απουσίες λιγότερες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ καθώς ο Γιώργος Παράσχος είδε την Τρίτη (29/12) τους Κουλιμπαλί και Μαχαμάτ να βρίσκονται στο Μάλεμε και να μετέχουν κανονικά στην προπόνηση. Δεν συνέβη το ίδιο όμως και με τους Σελίν, Μπανανά που ζήτησαν και πήραν επιπλέον άδεια για προσωπικούς λόγους. Μένει να δούμε όμως μέχρι πότε θα είναι αυτή και αν θα τεθούν στην διάθεση του Παράσχου την Τετάρτη. Μιλάμε εξάλλου για δυο ποδοσφαιριστές που αποτελούν τους βασικούς και αναντικατάστατους στόπερ της ομάδας των Χανίων με τον μεν Μπανανά να έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε 15 ματς και τον Σελίν να έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 14 παιχνίδια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική της Super League πλησιάζει και πλέον οι στροφές στην σημερινή προπόνηση της ομάδας μας ανέβηκαν. Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στην κατοχή της μπάλας και στις ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στον προσεχή μας αντίπαλο. Στο σημερινό πρόγραμμα πήραν κανονικά μέρος ο Κουλιμπαλί και ο Μαχαμάτ, ενώ αντίθετα ο Σελίν και ο Μπανανά έχουν επιπλέον άδεια για προσωπικούς λόγους".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ