ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστόπουλος: "Δεν τα λέμε τα μυστικά..."

Αναστόπουλος: "Δεν τα λέμε τα μυστικά..."
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Πλατανιά επί του Απόλλωνα (2-0) δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για την ομάδα του, ενώ αποφάσισε να μην αποκαλύψει τις αδυναμίες του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πλατανιά:

"Μια δίκαιη νίκη. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν κυρίαρχοι. Ίσως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελευταία πάσα να είχαμε κι άλλο γκολ. Δεν επιτρέψαμε στον Απόλλωνα να μας απειλήσει. Όταν ήρθα είπα στους παίκτες ότι το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα. Το πιστεύω. Ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν δεν χρειάζεται αναφορές. Η νίκη θα μας βοηθήσει βαθμολογικά που είναι το ζητούμενο και ψυχολογικά, θα αρχίσουμε να πιστεύουμε στην ομάδα. Η ομάδα έχει να δώσει κι άλλα. Μέρος των δυνατοτήτων της έδειξε. Μεσολαβεί η διακοπή που θεωρώ ευεργετική.

Θα δουλέψουμε σε κάποια πράγματα έτσι ώστε στο επόμενο ματς με την Καλλονή να είμαστε έτοιμοι. Σήμερα είχαμε τρομερή διάθεση. Η διάθεση τα καλύπτει όλα. Το γκολ είναι θέμα ημέρας. Μίλησα με κάθε παίκτη ξεχωριστά για να καταλάβει τι ακριβώς θέλω από αυτόν. Μίλησα και για θέματα τακτικής. Σήμερα, ήταν ένας άλλο Πλατανιάς συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς κι ένα καθαρό σκορ 2-0.

Μετά το 2-0 δώσαμε χώρο στον Απόλλωνα που έχει δύο στόπερ καλούς στο ψηλό παιχνίδι αλλά αργοί όταν έχουμε εμείς χώρο. Έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλες φάσεις. Βγήκαν οι φάσεις. Άλλες φορές θα μπει γκολ άλλες φορές όχι. Εγώ θέλω η ομάδα να έχει ένα στιλ. Κι εμένα μου αρέσει να παίζω 4-4-2 αλλά μπορεί αυτό το υλικό να μην μπορεί. Βλέπω το υλικό και αξιολογώ. Το στιλ θα είναι σαν το σημερινό με μεγαλύτερη πίεση και ταχύτητα.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις στον Πλατανιά είναι πολύ θετικές. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και μου λείπουν τα χέρια. Μια ομάδα χωρίς γήπεδα χτίζει στην άμμο. Ο Πλατανιάς έχει δύο γήπεδα για προπόνηση και το γήπεδο των αγώνων. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σίγουρα η ομάδα έχει αδυναμίες αλλά τα μυστικά δεν τα λέμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ