ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αισιοδοξία για λύση με Ντόε

Αισιοδοξία για λύση με Ντόε
Ντόε

Στον Πλατανιά περιμένουν θετική εξέλιξη με την υπόθεση της βίζας του Λόρενς Ντόε, που παραμένει στην Αφρική εδώ και 20 μέρες!

Ο Λόρενς Ντόε ήταν πρωταγωνιστής του Πλατανιά στην αναμέτρηση με την Ξάνθη (πέτυχε δυο γκολ στη νίκη με 3-2), όπως και σε αυτή με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική.

Μία ημέρα μετά ο 26χρονος άσος (η ηλικία του οποίου νομίζαμε αρχικά πως είναι μεγαλύτερη) μετέβη στην πατρίδα του, με σκοπό να αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα.

Από τότε ο Ντόε δεν έχει κατορθώσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς υπάρχει ένα πρόβλημα με την βίζα και το διαβατήριο που έχει. Πλέον έχουν περάσει 20 μέρες από τότε που αποχώρησε και στην ομάδα των Χανίων έχουν αρχίσει να ανησυχούν.

Η διοίκηση της ομάδας είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πρεσβεία στην Νιγηρία και προσπαθεί να βρει μία άκρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τελικά το ζήτημα θα λυθεί το αργότερο την άλλη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή θέμα αποχώρησης του δεν τίθεται από τον Πλατανιά, όμως αν δεν λυθεί το πρόβλημα μέσα στις επόμενες 10 μέρες, τότε δεν αποκλείεται τίποτα.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ