ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αγκιλέρα: "Μόνο τρεις ομάδες θα έπαιζαν στην Primera División"

Αγκιλέρα: "Μόνο τρεις ομάδες θα έπαιζαν στην Primera División"
INTIME SPORTS

O 30χρονος Ισπανός μέσος του Πλατανιά, Χουάν Αγκιλέρα, παρομοίασε την Κρήτη με την Ίμπιζα, ενώ υποστήριξε πως μόνο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έπαιζαν στην Primera División.

O Χουάν Αγκιλέρα επιβεβαίωσε στην ισπανική ιστοσελίδα, GoldeMurcia, ότι αφήνει τον Πλατανιά μετά από τρία χρόνια, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι όλες οι ομάδες της Super League πλην των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού θα μπορούσαν μόνο να σταθούν στη Segunda .

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Αγκιλέρα:

Για το μέλλον του: "Ο πρόεδρος που πρότεινε να ανανεώσω για ένα ή δύο χρόνια αλλά επέλεξα να μη συνεχίσω. Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος μου, ήταν τρία πολύ καλά χρόνια αλλά τώρα είναι η ώρα να χαράξω νέες διαδρομές. Θέλω να συνεχίσω εκτός Ισπανίας, να γνωρίσω νέα πρωταθλήματα και νέες χώρες. Είμαι κοντά σε μία ομάδα και θα δούμε εάν θα επισημοποιηθεί αυτή τη βδομάδα".

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: "Νομίζω ότι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν να παίξουν άνετα στην Primera Division. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο επίπεδο της Segunda".

Για τον Πλατανιά: "Είναι ένα τουριστικό μέρος, μιλά αγγλικά όλος ο κόσμος. Καταλαβαίνω λίγα ελληνικά, αλλά η συνεννόηση γίνεται στα αγγλικά. Στην Κρήτη, όλοι ζουν αποκλειστικά από τον τουρισμό.

Αυτός έχει μειωθεί λίγο, αλλά η κρίση τον έχει επηρεάσει πολύ λιγότερο. Η ποιότητα ζωής είναι απίστευτη. Είναι ένα χωριουδάκι που ζει αποκλειστικά από τον τουρισμό. Μπαρ, εστιατόρια, μαγαζιά και όλα αυτά. Ο κόσμος δουλεύει επτά μήνες, το χειμώνα έχει ηρεμία και το καλοκαίρι πολλή δουλειά. Μοιάζει με την Ίμπιζα. Και οι παραλίες είναι ένα θαύμα.."

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ