ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τζαμπρέλα και με την βούλα

Τζαμπρέλα και με την βούλα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 25χρονος επιθετικού Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα. Τι δήλωσε ο παίκτης. Παρέλαβε το βραβείο του ο Μπεσέρα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και με την βούλα για τους επόμενους έξι μήνες είναι ο 25χρονος Ιταλοελβετός επιθετικός Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα για τους επόμενους έξι μήνες".

Ο 25χρονος Ιταλοελβετός επιθετικός προέρχεται από τη Σιόν έχοντας τα τελευταία δυόμιση χρόνια 53 συμμετοχές και 3 γκολ με την ελβετική ομάδα (12 εκ των οποίων την τρέχουσα σεζόν).

Εκτός από τη Σιόν έχει αγωνιστεί στη Σερβέτ (34 συμμετοχές, 9 γκολ) και την Μπρέσια (115 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα U-21 της Ελβετίας. Ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 9.

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τονίζοντας: " Έχω έρθει σε μια ιστορική ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του.

Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά όλο αυτό τον καιρό προκειμένου να υλοποιήσουμε εγώ και οι νέοι μου συμπαίκτες τα σχέδια μας. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, όμως με συνολική προσπάθεια είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε".

Μπεσέρα: "Να υπάρξουν και άλλες τέτοιες στιγμές"

Στο μεταξύ, ο Λεάντρο Μπεσέρα, παρέλαβε την Τρίτη (31/1) το βραβείο για το "Best Goal" της 5ης αγωνιστικής που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Λεάντρο Μπεσέρα σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε: " Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ψήφισε το δικό μου γκολ ως το πιο όμορφο της συγκεκριμένης αγωνιστικής. Είμαι ικανοποιημένος που συνέβαλα τα μέγιστα στον αγώνα με την Κέρκυρα και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω να υπάρξουν και στα επόμενα παιχνίδια τέτοιες στιγμές και η ομάδα στο τέλος να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην Super League".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ