ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Κούτρη με Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγνοεί τη νίκη στη Super League εδώ και τρεις αγωνιστικές, προερχόμενος από ισοπαλίες. Κόντρα στην Κέρκυρα το Σάββατο (18/2, 17.15) ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες, χωρίς να υπολογίζεται ο Κούτρης.

Στην όγδοη θέση της Super League με 28 βαθμούς είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από 20 αγωνιστικές. Το Σάββατο (18/2, 17.15) η ομάδα της Ηπείρου αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, και ύστερα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Πλατανιά, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα παλέψουν για την επικράτηση που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά.

Ο Κρητικός τεχνικός δεν υπολογίζει στον αριστερό του μπακ, Λεονάρντο Κούτρη, που είναι τιμωρημένος. Εκτός για λόγους τακτικής έμεινε ο Νικολιάς, ενώ ο Τζημόπουλος που ήταν αμφίβολος, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Ακόστα, Κόντε, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κοροβέση, Λίλα, Μαμπούλου, Μιχαήλ, Μπέριο, Μπουκουβάλα, Σκόνδρα, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ και Τζημόπουλο.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ