ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Παρελθόν τα όσα λέγονταν για την αδειοδότηση"

Χριστοβασίλης: "Παρελθόν τα όσα λέγονταν για την αδειοδότηση"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα δηλώνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Διαβάστε τις δηλώσεις του για μεταγραφές και τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

Ο μεγαλομέτοχος τηςΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε στον "Arena 89.4 fm" για την αδειοδότηση που πήρε τελικώς ο "Άγιαξ της Ηπείρου" και του δίνει το δικαίωμα για ευρωπαϊκή συμμετοχή αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρθηκε επίσης, στην επόμενη σεζόν, για την οποία αποκάλυψε πως ο Γιάννης Χριστόπουλος θα παραμείνει στη θέση του προπονητή. Αναλυτικά, όσα δήλωσε είναι τα εξής:

Για την αδειοδότηση που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα: " Είναι παρελθόν τα όσα λέγονταν για την αδειοδότηση, κοιτάμε μπροστά. Το ζήτημα είναι ότι την πήραμε".

Για την επόμενη σεζόν και την παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου: " Θα συνεχίσουμε με χαμηλό μπάτζετ, νεαρούς ποδοσφαιριστές και ίσως με την προσθήκη έναν-δύο έμπειρων παικτών. Θα συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου, παρ' ότι δεν το έχουμε ανακοινώσει. Είμαστε πολύ κοντά, όμως, και νομίζω θα συνεχίσουμε την ίδια παρουσία με φέτος".

Για την παρουσία στα play off αλλά και την εκπληκτική παρουσία της ομάδας τη φετινή σεζόν: " Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, γίνονται κι αυτά. Είχαμε προβλήματα με κάρτες, είναι και η κούραση ξέρετε. Για εμάς, είναι πάρα πολύ επιτυχημένη η πορεία της ομάδας, εμείς στην αρχή της χρονιάς πηγαίναμε για τη σωτηρία".

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την απευκταία τελευταία θέση των play off: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως είμαστε ο ρυθμιστής της πρώτης θέσης. Θα έχουμε πολλές απουσίες λόγω καρτών, θα δούμε. Μπορεί να βγούμε και τελευταίοι, δε θα γίνει και τίποτα.Πιστεύω καμία ομάδα δε θέλει να βγει τελευταία, όλοι θέλουν να το αποφύγουν, διότι σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να αρχίσουν και πάλι προετοιμασία".

Για το άλλο παιχνίδι, Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης: " Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ο Αστέρας θα πάει για τη νίκη, αλλά δε μπορεί κανείς να είναι σίγουρος τι θα γίνει".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ