ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Μας λείπει η λεπτομέρεια"

Χριστόπουλος: "Μας λείπει η λεπτομέρεια"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο "Γ. Καραϊσκάκης" εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, τονίζοντας πως αυτό που λείπει από τον ΠΑΣ είναι η λεπτομέρεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Χριστόπουλου:

Για την εικόνα του αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο και δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα μας μπήκε καλά στο πρώτο μέρος και ήταν ικανοποιητική η εμφάνισή μας. Κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, αλλά και είχαμε προϋποθέσεις για φάσεις και ευκαιρίες. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε σε μία δύσκολη στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο, με αποκορύφωμα τα τελευταία δέκα λεπτά, όταν και υπήρξε χαλαρότητα στην τακτική και τη συγκέντρωση που είχαμε στο παιχνίδι μας. Φυσικά και δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των νεαρών παικτών που πήραν απόψε την ευκαιρία. Σήμερα ήταν ευκαιρία για αρκετά νέα παιδιά να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς. Συνεχίζουμε".

Για το λάθος του Ταμπάση στη φάση του πρώτου γκολ: "Όλα τα παιδιά σε όλες τις γραμμές προσπάθησαν. Ο Ταμπάσης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, πιστεύουμε σε αυτόν, και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχε μία άτυχη στιγμή και έτυχε να πληρώσουμε το δικό του λάθος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Μπάμπη".

Για την αλλαγή του Οικονόμου: "Ο Οικονόμου ένιωσε μία κόπωση στο ημίχρονο. Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του".

Για την αποχώρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό. Ήταν να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και άλλαξε προπονητή. Με τον Ολυμπιακό πάλι άλλαξε ο τεχνικός. Είχαμε αυτήν την ατυχία και στα δύο παιχνίδια. Είναι δύσκολο να ετοιμάσεις έναν αγώνα με νέο προπονητή, καθώς δεν ξέρεις τι μπορείς να συναντήσεις. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αντώνη αν συνεχίσει. Ο Ολυμπιακός θα βρει τον δρόμο του".

Για το πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ λίγο πριν το τέλος του αγώνα: "Δεν θέλω να σχολιάζω τις διαιτητικές αποφάσεις. Άνθρωποι είμαστε όλοι και κάνουμε λάθη. Θέλω να ξαναδώ τη φάση. Αν ήταν πέναλτι, κρίμα που δεν δόθηκε".

Το τι τύχη θα είχε η ομάδα του με τον Ζαρντίμ στον πάγκο του Ολυμπιακού: "Δεν ξέρω ποιά θα ήταν η τύχη με τον Ζαρντίμ. Εμείς είχαμε δουλέψει πάνω στον Ολυμπιακό του Ζαρντίμ και τα χαρακτηριστικά της αντίπαλης ομάδας με τον συγκεκριμένο προπονητή. Σήμερα έπρεπε να μαντέψουμε κάποια πράγματα. Δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε, ενώ έπρεπε να κάνουμε και κάποιες αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Τις αλλαγές που διέγνωσε στον Ολυμπιακό: "Θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για εμάς, δεν θέλω να σχολιάζω συναδέλφους. Ότι στην τριάδα του άξονα είχε πιο δημιουργικούς χαφ είναι, πάντως, μία αλλαγή".

Τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα: "Εμείς διανύουμε μία δύσκολη χρονιά. Έχουμε μεγάλες και πολλές δυσκολίες. Στόχος μας να είναι να κρατηθούμε στην πρώτη κατηγορία και να αναδείξουμε νέους παίκτες. Σε κάθε ματς, βέβαια, κατεβαίνουμε για να νικήσουμε. Ο πρωταθλητισμός στηρίζεται στην λεπτομέρεια. Εμάς μας λείπει η λεπτομέρεια που θα μας δώσει άλλη ώθηση".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ