ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χάνει όλη τη σεζόν ο Ζαραδούκας

Χάνει όλη τη σεζόν ο Ζαραδούκας
INTIME SPORTS

Η ρήξη χιαστών επιβεβαιώθηκε για τον Γιάννη Ζαραδούκα, που την Τετάρτη μπαίνει στο χειρουργείο κι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση από την επόμενη σεζόν.

Όπως είχε αναφέρει κι ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιάννης Ζαραδούκας υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Πανιώνιο, κάτι που διαγνώστηκε και από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αμυντικός των Ηπειρωτών θα μπει στο χειρουργείο την προσεχή Τετάρτη (15/02), προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να αρχίσει σταδιακά η αποθεραπεία του.

Όπως είναι φυσικό, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στη φετινή σεζόν, καθώς το διάστημα αποθεραπείας διαρκεί 4-6 μήνες. Επιπλέον, χάνει οριστικά και τις όποιες ελπίδες είχε να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα εν όψει του Euro 2012, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, ο Πορτογάλος τεχνικός τού είχε εμπιστευθεί θέση βασικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και με τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ ήλπιζε να την ξανακερδίσει.

Πάντως, ο Ζαραδούκας δεν είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον, τονίζοντας πως του χρόνου θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στα γήπεδα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ