ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βραβεύτηκαν Ίλιτς και Μανιάς στον ΠΑΣ

Βραβεύτηκαν Ίλιτς και Μανιάς στον ΠΑΣ
ΠΑΣ Γιάννινα, Μανιάς, Ίλιτς INTIME SPORTS

Τα βραβεία του MVP και του καλύτερου γκολ της 30ής αγωνιστικής της Superleague, στην οποία ο ΠΑΣ νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό, πήραν την Τρίτη (14/4) Μπράνα Ίλιτς και Μιχάλης Μανιάς.

Ο Μπράνα Ίλιτς αναδείχθηκε MVP της 30ής αγωνιστικής της Superleague, ενώ το τέρμα του Μιχάλη Μανιά στο ματς με τον Ολυμπιακό αναδείχθηκε το καλύτερο. Για τον λόγο αυτόν οι δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα βραβεύτηκαν την Τρίτη (14/4) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ.

Στον Μανιά το βραβείο έδωσε ο βοηθός προπονητή Γιώργος Γεωργουλόπουλος και στον Μπράνα Ίλιτς ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου. Ο Ίλιτς ανέφερε: '' Να ευχαριστήσω όσους με ψήφιασαν και τον κ. Αλεξίου για τα καλά του λόγια. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου γιατί έπαιξαν ένα τέλειο παινχίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Το σημαντικό για εμένα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την επόμενη εβδομάδα να είναι ένας άλλος παίκτης στην θέση που είμαι εγώ τώρα''.

Από την πλευρά του ο Μανιάς είπε: " Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ψήφο του και αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά και στους ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης γαι την φετινή πορεία του ΠΑΣ. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη χρονιά του ΠΑΣ Γιάννινα. Εδώ που φτάσαμε σίγουρα βλέπουμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο σαν τελικό, αλλά βλέπουμε και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πρέπει να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο μας στην Ευρώπη. Σίγουρα τα όνειρά μου εκπληρώνονται γιατί στην αρχή κανένας δεν είχε στο μυαλό του την φετινή πορεία, αλλά εμείς μέσα από την δουλειά και τα αποτελέσματα που πήραμε στα δύσκολα παιχνίδια έχουμε ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας''.

* Με προπόνηση δύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής σε υποομάδες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του τραυματία Γαρουφαλιά, που συνεχίζει το πρόγραμμα του. Η προπόνηση της Τετάρτης (15/4) είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ