ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Βλέπει" Στέβιτς ο ΠΑΣ Γιάννινα

"Βλέπει" Στέβιτς ο ΠΑΣ Γιάννινα
Στέβιτς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, την περίπτωση του 21 ετών Σέρβου μπακ - χαφ, Ντούσαν Στέβιτς. "Πρώτη" με κόσμο στην ομάδα της Ηπείρου. (VIDEO, PHOTOS)

Έναν ακόμα Σέρβο ποδοσφαιριστή εξετάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την αρχή έκανε ο Ένες Ντόλοβακ, ο οποίος όπως έχετε πληροφορηθεί εδώ και καιρό έχει υπογράψει στην ομάδα της Ηπείρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ΠΑΣ αναμένεται να δοκιμάσει προσεχώς τον 21 ετών Σέρβο μπακ - χαφ, Ντούσαν Στέβιτς.

Είναι γεννημένος στις 25 Ιουnίου το 1995, έχει ύψος 1.75 και από το 2013 ανήκει στην Radnički Kragujevac. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ. Η ομάδα του έπαιξε στην δεύτερη κατηγορία της Σερβίας, ωστόσο γνώρισε τον υποβιβασμό.

"Πρώτη" με κόσμο

Παρουσία πεντακοσίων και πλέον φιλάθλων ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17. "ΠΑΣ ζούμε Ευρώπη να σε δούμε" φώναζαν οι οπαδοί της ομάδας της Ηπείρου. Απόντες ήταν οι διεθνείς Θέμης Τζημόπουλος και Άντι Λίλα.

"Βλέπει" Στέβιτς ο ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης δήλωσε: «Να έχουμε μία χρονιά με υγεία. Είναι μεγάλη χαρά (για την ευρωπαϊκή συμμετοχή). Είναι ένα επιπλέον κίνητρο στη χαρά μας και θα πρέπει να έχουμε καλή εικόνα και αποτελέσματα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Πιστεύω πολύ στη δουλειά μας και την ομάδα».

"Βλέπει" Στέβιτς ο ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τη συμμετοχή στο Europa League: «Είναι μεγάλη τιμή και είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω ως προπονητής». Ερωτώμενος για τα μεταγραφικά είπε: «Ξέρουμε ο πρόεδρος και εγώ τις απαιτήσεις της σεζόν. Θα γίνει η καλύτερη προσπάθεια. Για τις μεταγραφικές κινήσεις δεν είμαι αρμόδιος να σας απαντήσω».

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ