ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τσιώλης: "Για το καλύτερο δυνατό στην Λεωφόρο"

Τσιώλης: "Για το καλύτερο δυνατό στην Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολη λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το Τριφύλλι ενώ αναφορικά με μεταγραφικά σενάρια υποστήριξε ότι δεν ισχύει κάτι.

Ο Σάκης Τσιώλης ετοιμάζεται για την δεύτερη φετινή του παρουσία στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς στην διάρκεια της σεζόν είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ως τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να γνωρίζει καλύτερα την εικόνα του φετινού τριφυλλιού και να προετοιμάζει την ομάδα του ξέροντας τι έχει να αντιμετωπίσει.

Ο προπονητής του ΠΑΣ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας τον πολύ δύσκολο καθώς οι πράσινοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση:

"Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, μιας και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που τον χαρακτηρίζει, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, είναι η πληρότητα και η ταχύτητα που διαθέτει σαν ομάδα, στην επίθεση. Εμείς πηγαίνουμε προετοιμασμένοι για το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πρέπει πάντα, σε οποιονδήποτε αγώνα, να στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Ο Τσιώλης αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν τις τελευταίες μέρες λέγοντας ότι δεν ισχύει τίποτα καθώς ακόμα δεν έχει προλάβει να δει όλους τους παίκτες του:

"Όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για μεταγραφικά «σενάρια», αυτά δεν υφίστανται, ούτε μας απασχολούν και ο λόγος είναι ότι διαθέτουμε ένα ρόστερ δυνατό και πλούσιο. Άλλωστε δεν μου έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία, πέραν των δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα, να δω και τους υπόλοιπους σε συνθήκες αγώνα, ώστε να έχω άποψη γι αυτούς. Δεν μας απασχολεί λοιπόν αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο θέμα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ