ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τσάβες ο μάγος των Ιωαννίνων

Τσάβες ο μάγος των Ιωαννίνων
Κριστιάν Τσάβες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έκανε το deal του καλοκαιριού με τον Κριστιάν Τσάβες. Διαβάστε πως ο Αργεντινός άσος "μαγεύει" τα πλήθη και ποιοι τον έχουν στο... μάτι (videos)

Μετά την αποχώρηση του Τόμας Ντε Βινσέντι, το μεγάλο ερώτημα από τους φίλους του ΠΑΣ ήταν αν θα μπορέσει η ομάδα να επαναλάβει την περσινή καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα.

Με δεδομένη μάλιστα τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους περισσότερους συλλόγους της Ελλάδας, ο αντικατάσταση ενός τόσο ποιοτικού ποδοσφαιριστή αποτελούσε πονοκέφαλο για τους ανθρώπους του "Άγιαξ".

Τελικά η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Κριστιάν Τσάβες, ενός τόσο ποιοτικού ποδοσφαιριστή που πραγματικά πολλοί αναρωτήθηκαν πως έκλεισε στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πίσω από τη μεταγραφή του Αργεντινού "μάγου" υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο, όμως μεγάλο ρόλο στην επιτυχημένη μεταγραφή έπαιξε η γρηγοράδα με την οποία κινήθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ και φυσικά η επιμονή τους.

Λόγος για να "ΠΑΣ" στο γήπεδο

Το καλοκαίρι του 2011 η Νάπολι ξόδεψε περίπου 2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Τσάβες από την Σαν Λορέντζο. Στα πρώτα του παιχνίδια ήταν εντυπωσιακός και ένας από τους λόγους που ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο (το ίδιο συμβαίνει και φέτος με τον ΠΑΣ).

Ένας σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, τον άφησε εκτός για αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε να δοθεί δανεικός σε τρεις ομάδες.

Σε συνδυασμό με τη νέα πολιτική της Νάπολι που άρχισε να ξοδεύει πακτωλό χρημάτων σε ποδοσφαιριστές, είχε ως αποτέλεσμα ο "ξεχασμένος" Τσάβες να μην έχει χώρο στο ρόστερ. Εκεί ήταν "χτύπησε" ο ΠΑΣ και έκλεισε τον 26άχρονο άσο για τρία χρόνια!

Όχι και ξεχασμένος!

Όπως μάθαμε ο "μικρός μάγος" παρακολουθείται σχεδόν σε κάθε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα από γνωστό γραφείο μάνατζερ και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να πουληθεί κάποια στιγμή, φέρνοντας στα ταμεία του ΠΑΣ αρκετά χρήματα.

Κλείνοντας να πούμε πως ο ΠΑΣ ψάχνει έναν ακόμα παίκτη στη μεσαία γραμμή και γίνονται προσπάθειες επιστροφής του Ντε Βινσέντι στα Γιάννενα (ο παίκτης έχει έναν ακόμα λόγο -προσωπικό- που θα ήθελε να επιστρέψει).

ΑΝ συμβεί αυτό και ταιριάξει με τον Τσάβες τότε καταλαβαίνουμε όλοι πως ο ΠΑΣ φέτος πάει για μεγάλα πράγματα...

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ