ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τα είπαν και τα... ξαναλένε Χριστοβασίλης, Χριστόπουλος

Τα είπαν και τα... ξαναλένε Χριστοβασίλης, Χριστόπουλος
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης συνομίλησε το μεσημέρι της Τρίτης με τον τεχνικό του "Άγιαξ" της Ηπείρου Γιάννη Χριστόπουλο με τις δυο πλευρές να συζητάνε για τη πρόταση παραμονής του νεαρού τεχνικού στον ΠΑΣ αλλά οι δυο άνδρες συμφώνησαν να τα πουν ξανά την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό νέο ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα η συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης με τον νυν τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο για την συνέχεια της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα σε ένα δεύτερο ραντεβού μετά από αυτό που έγινε το Σάββατο στα Ιωάννινα, αντάλλαξαν απόψεις ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα οικονομικά δεδομένα για τη συνέχιση της πετυχημένης φετινής συνεργασίας.

Η συμφωνία όμως δεν έκλεισε με τους δυο άνδρες να έχουν μια ακόμη επαφή την Τετάρτη το βράδυ ή το αργότερο την Πέμπτη ώστε να ξεκαθαρίσουν αν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πιθανότητες παραμονής αν και ο Χριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες μέρες μέσω συνεντεύξεων του πως αν συνέχιζε στην Ελλάδα θα ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ