ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προσφυγή ο Μπακαγιόκο

Προσφυγή ο Μπακαγιόκο
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο κατέθεσε την Δευτέρα (23/1) προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα ζητώντας 265.000 ευρώ

Ξένο σώμα αποτελεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Ο έμπειρος επιθετικός δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Άγγελο Αναστασιάδη και την Δευτέρα (23/1) κατέθεσε προσφυγή.

Ο Μπακαγιόκο εκτός από την ελευθερία του ζητάει από την Ηπειρώτική ΠΑΕ το ποσό των 265.000 ευρώ. Από την ΠΑΕ έχουν μάλιστα ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για να μείνει ελεύθερος με κάποια από τα χρήματα που ζητάει.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, με μια απογευματινή προπόνηση στην Ανατολή άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά τους Φέγκρους, Τζημόπουλο και Ανδράλα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Επίσης, για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάση τίθενται και πάλι οι Κώτσιος, Ντε Βινσέντι οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές της τιμωρίας τους. Αντίθετα θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Μπεσέρα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον Παναιτωλικό

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει οτι από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 15.00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ".

Τα σημεία που μπορούν οι φίλαθλοι μας να προμηθεύονται το εισιτήριο τους είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πανηπειρωτικό): Δευτέρα έως και Παρασκευή (10.00 - 20.00), Σάββατο (10.00 - 13.00). Μπουτικ Καθημερινά ώρες καταστημάτων (Φώτου Τζαβέλλα 5-7 ). Blue Vayeros: Καθημερινά μετά τις 19:00 (Φώτου Τζαβέλλα 17 ).

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά ενός εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Θύρες 11Α & 7: 10 ευρώ

Θύρες 11Β - 10 - 9Α -9Β: 15 ευρώ

Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ

Θύρα 3VIP: 30 ευρώ

Θύρα 5 Gold: 40 ευρώ

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του Σταδίου από τις 11.00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ