ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πιθανό "διαζύγιο" Μπέριου - ΠΑΣ Γιάννινα

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπέριος EUROKINISSI

Ο Θόδωρος Μπέριος είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε εννέα συμμετοχές στη Super League που ολοκληρώθηκε.

Το 2012 ο ΠΑΣ Γιάννινα αποκτούσε τον Θόδωρο Μπέριο, ο οποίος προερχόταν από ένα εξάμηνο στη δεύτερη κατηγορία της Τσεχίας (Ζενίτ Τσάσλαβ). Ύστερα από έξι χρόνια στην ομάδα της Ηπείρου, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπέριος, δεν είχε φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Έπαιξε σε εννέα ματς στη Super League και πέντε ακόμη στον θεσμό του κυπέλλου. Επειδή αυτή η κατάσταση ενδεχομένως να συνεχιζόταν και τη νέα σεζόν, ο στόπερ από την Ηλεία είναι φευγάτος και το "διαζύγιο" πολύ πιθανό.

Ο Μπέριος ξεκίνησε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στον Ιωνικό, το 2009. Ακολούθησε η Ηλιούπολη και ο Βύζας Μεγάρων στη Β' Εθνική, η ομάδα της Τσεχίας και ακολούθως η εξαετής παρουσία στους Ηπειρώτες. Με τον ΠΑΣ στην πρώτη κατηγορία κατέγραψε 96 συμμετοχές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ