ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πίσω στα Γιάννινα ο Πετράκης, ψάχνει τερματοφύλακα ο ΠΑΣ

Πίσω στα Γιάννινα ο Πετράκης, ψάχνει τερματοφύλακα ο ΠΑΣ
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης επιστρέφει στα Γιάννινα και την Τετάρτη (20/1) θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του. Σε αναζήτηση γκολκίπερ ο ΠΑΣ μετά την πώληση του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Ένα οικογενειακό πρόβλημα υποχρέωσε τον Γιάννη Πετράκη να φύγει εσπευσμένα από τα Γιάννινα και να βρεθεί τη Δευτέρα (18/1) στην Αθήνα. Την Τετάρτη (20/1) ο Ρεθυμνιώτης προπονητής θα επιστρέψει στην πόλη της Ηπείρου και θα πιάσει εκ νέου δουλειά, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (24/1, 17.17) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΣ, από εκεί και πέρα, είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τερματοφύλακα μετά την πώληση του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ. Ο Καστοριανός γκολκίπερ εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με μεταγραφή στον Δικέφαλο, στον οποίο θα ανήκει για τα επόμενα 2,5 χρόνια (υπογράφει άμεσα).

Οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βελλίδη, ώστε να καλυφθεί το κενό που προέκυψε στο ρόστερ. Πάντως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΠΑΣ για δύο λόγους: Και διότι τα χρήματα που δίνει ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλά, αλλά και επειδή νιώθουν δικαιωμένοι με την απόφασή τους να αποκτήσουν το 2013 τον 28χρονο κίπερ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ