ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό"

Πετράκης: "Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό"
Πετράκης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι η αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και η διεξαγωγή του την Δευτέρα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εβδομάδα που έχει μπροστά του ο ΠΑΣ.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ήθελαν να ολοκληρωθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια και έτσι η συνέχεια του αγώνα θα διεξαχθεί την Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν πλέον λέγοντας:

"Είναι γεγονός ότι θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα γιατί είναι κοντά το ματς του Κυπέλλου και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα. Ήμασταν σε μια διαδικασία σύσκεψης και εγώ ενημέρωσα για τα αγωνιστικά θέματα τον πρόεδρο".

Δυστυχώς με τα καιρικά φαινόμενα δεν μπορούμε να βρούμε άκρη. Όσο καιρό είμαι στον ΠΑΣ δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Στην πρώτη διακοπή είδαμε ότι εσείς θέλατε να παίξετε όμως;
"Μα εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν πρέπει να το σεβαστούμε. Εμάς είναι το πρόβλημα όχι το ματς της Δευτέρας αλλά το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης. Το μόνο καλό είναι ότι έχουμε παίξει 26 λεπτά άρα την Δευτέρα θα έχουμε να παίξουμε 26 λεπτά λιγότερα".

Κοροβέσης: "Δεν το επέτρεψε ο καιρός"

Από την πλευρά του ο Νίκος Κοροβέσης είπε:

"Εμείς ξεκινήσαμε καλά αλλά στην συνέχεια ήρθε η διακοπή. Εμείς θέλαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες το συζητήσαμε στην ανάπαυλα και το θέλαμε αλλά δεν μας το επέτρεψε ο καιρός".

Είχατε κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνει το παιχνίδι;
"Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κανέναν περιμένουμε"

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ