ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Άδικο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε να κερδίσουμε"

Πετράκης: "Άδικο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε να κερδίσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα άξιζε τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά, χαρακτηρίζοντας άδικη την ισοπαλία (3-3), ενώ παράλληλα "έπλεξε" το εγκώμιο της χανιώτικης ομάδας.

Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση με εξαιρετικό ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, ο Πλατανιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι Χανιώτες επέστρεψαν απ' την κόλαση, έκαναν την ανατροπή (3-2), αλλά τελικά ο Πέδρο Κόντε διαμόρφωσε με υπέροχο σουτ το τελικό 3-3.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ, στάθηκε στα σημεία που έκριναν τον αγώνα, ενώ παράλληλα "έπλεξε" το εγκώμιο της χανιώτικης ομάδας.

"Έγινε ένα παιχνίδι που πραγματικά φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο. Έγινε προσπάθεια απ' όλους τους παίκτες που έπαιξαν. Ήταν ένα ματς με εναλλαγές στο σκορ. Όλα αυτά έτσι δημιουργούν την εικόνα που είπα, ότι ήταν σπουδαίο ματς. Αν κάνουμε μία αποτίμηση του αγώνα, νομίζω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι άδικο για εμάς. Βάσει της εικόνας και των ευκαιριών δικαιούμασταν να το κερδίσουμε. Αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα, θα μας επιστραφεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι αρκεί να είμαστε με αυτή τη νοοτροπία και με αυτή τη στάση.

Συγχαρητήρια τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τον χαρακτήρα που έδειξαν και το πώς αντέδρασαν όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Αυτά είναι στοιχεία που ανεβάζουν το παιχνίδι της ομάδας, αρκεί να τα κατοχυρώσουμε και να τα κάνουμε κτήμα μας".

Για την εικόνα του αγώνα: "Εμείς νομίζω ότι κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες μέσω από συνεργασίες και παραγωγικό παιχνίδι. Τα τρία γκολ του Πλατανιά προήλθαν από στημένα. Το τρίτο γκολ έγινε από δικό μας στημένο. Αν θυμάμαι καλά, έκανε άλλη μία ευκαιρία σε ροή παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έκανε άλλες ευκαιρίες. Αν δείτε τι ευκαιρίες κάναμε εμείς και με ποιον τρόπο, θα επιβεβαιωθεί αυτό που είπα, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Απέναντι σε μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ και είναι καλά οργανωμένη. Αυτό ενισχύει την εικόνα που είχαμε. Ο Πλατανιάς είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ