ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Μας πολεμούν λυσσαλέα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Όπως ακριβώς μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, έτσι και τώρα μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ίδια ομάδα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 20ή αγωνιστική της Super League ήταν συναρπαστική. Ολοκληρώθηκε στο 3-3, αλλά οι Ηπειρώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη (Πειραιά). Εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας επισημαίνουν ότι τους πολεμούν λυσσαλέα με σκοπό να τους απομακρύνουν από τους στόχους τους "υπέρ όλως τυχαίως του κέντρου, για ακόμη μια φορά".

Η ανακοίνωση: "Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά. Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα - τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούργιους διαιτητές.

Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι. Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα".

Παρεμπιπτόντως και προ ημερών μετά από ματς με τον Πλατανιά, τότε για το Κύπελλο, εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας ο ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ