ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ... Ελλήνων!

ΠΑΣ... Ελλήνων!
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Αυτό που πέτυχε στην Τούμπα ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι άξιο αναφοράς. Όχι τόσο το 1-1, αλλά ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της Ηπείρου απέσπασε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Δεν είναι σπάνιο να βλέπεις στις μέρες μας μια ελληνική ομάδα να χρησιμοποιεί στο αρχικό της σχήμα εννέα Έλληνες ποδοσφαιριστές; Αυτό το έκανε στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα, στη βασική ενδεκάδα του οποίου ήταν μόνο δύο ξένοι, ο Ναδάλες και ο Ίλιτς. Αφήστε, δε, που ακόμα και οι τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιάννης Πετράκης ήταν Έλληνες (Μανιάς, Χαρίσης, Μπέριος).

Από εκεί και πέρα, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης και ο μεσοαμυντικός Ηρακλής Γαρουφαλιάς πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη συμμετοχή ύστερα από αρκετούς μήνες. Ο πρώτος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά την 1η Ιουνίου, στο παιχνίδι του Φωστήρα με τον Ηρακλή Ψαχνών για τα πλέι οφ της Football League. Ο δεύτερος, που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, έπαιξε τελευταία φορά στις 28 Μαΐου, και αυτός με τον Φωστήρα.

Αξιοσημείωτο ότι αγωνίστηκαν τέσσερις Γιαννιώτες (Ντάσιος , Μιχαήλ, Γιάκος , Χαρίσης), καθώς και το γεγονός ότι οι περισσότεροι που έπαιξαν ήταν νεαροί σε ηλικία: Γιαννιώτης (22), Σαπαλίδης (24), Ηλιάδης (21), Γιάκος (23), Μανιάς (24), Χαρίσης (19), Γαρουφαλιάς (21), Αυγενικού (21).

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ