ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ντεμπούτο για δύο

Ντεμπούτο για δύο
INTIME SPORTS

Με γκολ του Σαπαλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε (1-0) την ΑΕ Καραϊσκάκης σε ένα φιλικό που πήραν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν βασικοί με τον Παναιτωλικό. Δοκιμάστηκε ο Δρούζας.

Μία μέρα μετά το φιλικό στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ένα ακόμη κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στο ΠΕΑΚΙ. Ο στόχος ήταν να πάρουν χρόνο όσοι δεν ήταν βασικοί με τα "καναρίνια". Οι Γιαννιώτες νίκησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Σαπαλίδη, ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες με χαρακτηριστικότερη το δοκάρι του Ακόστα.

Στα αξιοσημείωτα ότι μπήκαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτης και Μανιάς, οι οποίοι έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Επιπλέον, με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε και ο Βασίλης Δρούζας, ένας ακόμη παίκτης που δοκιμάζεται και μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας (46' Γιαννιώτης), Μουσκάι, Σκόνδρας (25' λ.τρ. Τάχιας), Μπέριος, Δρούζας (46' Πασχάλης), Χαρίσης, Ιωάννου (46' Γιάκος), Ακόστα, Ηλιάδης (62' Ιωάννου), Νάκος (76' Μανιάς), Σαπαλίδης.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλινς, Κυριάκης, Βασίλιεβιτς, Ραμπαβίλας, Γραβάνης, Στάντσεβιτς.

Στο 46΄μπήκαν στον αγώνα και οι Γκόρτζης, Κακάβας, Παγώνης, Μπαλάφας, Καβαλάρης, Βασίλας, Καλπακούλας.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ