ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ντάσιος: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ Γιάννινα"

Ντάσιος: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ Γιάννινα"

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, μιλάει στο Sport24.gr για την ομάδα του που έχει ανέβει επίπεδο, το πόσο δύσκολο είναι να παραμένεις στον ίδιο σύλλογο, ενώ ξεκαθαρίζει πως επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στους Γιαννιώτες.

Ένας παίκτης που γράφει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Γιώργος Ντάσιος. Ο 30χρονος είδε από νωρίς το παιδικό του όνειρο να εκπληρώνεται, αφού κατάφερε να παίξει στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός. Ο δρόμος δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και στη Γ' Εθνική, όμως, τα τελευταία χρόνια γεύεται τους καρπούς τόσων χρόνων.

Η ομάδα των Ιωαννίνων διανύει μία πολύ καλή περίοδο, όλα δείχνουν ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα εξασφαλίσει την παραμονή της στη Superleague, ενώ πέρυσι άγγιξε και το ευρωπαϊκό όνειρο. Ο ίδιος από την πλευρά του συμπεριλήφθηκε μέχρι και σε αφιέρωμα της UEFA για την αφοσίωσή του στον ΠΑΣ, ενώ δεν αποκλείεται εντός των επόμενων χρόνων να γίνει και ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο Sport24.gr για όσα έχει περάσει στον ΠΑΣ όλα αυτά τα χρόνια και τα όνειρα που θα ήθελε να υλοποιήσει, ενώ ξεκαθαρίζει πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει κοντά στην ομάδα όχι μόνο μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά και στη συνέχεια.

Η φετινή χρονιά είναι περίεργη για τον ΠΑΣ. Αυτή τη στιγμή κοιτάτε προς τα κάτω;

Θέλαμε πολύ τη νίκη με τη Βέροια για να κλειδώσουμε την παραμονή. Αυτό δεν έγινε, κάναμε ένα κακό παιχνίδι και πλέον φυσικά και κοιτάμε τι κάνουν και οι υπόλοιποι. Θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε κάτι καλύτερο και να καλύψουμε το χαμένος έδαφος από τις εντός έδρας απώλειες.

"Βασικός μας στόχος η παραμονή"

Επομένως, ο στόχος είναι απλά η σωτηρία της ομάδας; Γιατί μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που είχατε κάνει με τον κύριο Πετράκη ο στόχος ήταν η έκτη θέση.

Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα έχει έναν στόχο να κυνηγάει την πρώτη επτάδα. Για δύο τρεις μήνες είχαμε αρνητικά αποτελέσματα και αυτό μας έφερε σε δύσκολη θέση. Κάνοντας τις τρεις νίκες ανεβήκαμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο κόσμος άρχισε να ζητάει και πάλι την έκτη θέση ή μία θέση που θα οδηγούσε στην Ευρώπη, αλλά εμείς είχαμε στο μυαλό μας πρώτα την παραμονή. Είναι δύσκολη χρονιά για μας.

Θεωρώ ότι με τις νίκες που κάναμε δε γίναμε υπερομάδα. Η φετινή χρονιά είναι μέτρια σε σχέση με την περσινή που ήταν πολύ καλή για μας. Για μένα βασικός στόχος είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Η περσινή χρονιά ήταν μία υπέρβαση, επομένως, δε θα πρέπει να τίθεται θέμα σύγκρισης. Ωστόσο, οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες από όσα έχουμε δει. Τι θεωρείς ότι έφταιξε;

Κι εμείς περιμέναμε περισσότερα μετά την περσινή χρονιά. Η ομάδα κράτησε τον κορμό, δηλαδή τους οκτώ από τους έντεκα παίκτες, και θεωρούσαμε ότι με κάποιες καλές προσθήκες θα έχουμε ανάλογη πορεία με την περσινή. Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα παίζαμε στην Ευρώπη και γι’ αυτό η προετοιμασία μας άρχισε νωρίτερα και μας στοίχισε. Ίσως εκεί έγινε το πρώτο λάθος, ότι οι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα από τη σεζόν που είχε τελειώσει, δεν ξεκουράστηκαν και στη συνέχεια η προετοιμασία ήταν πολύ σκληρή. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια κάναμε μία μεγάλη κοιλιά και βρεθήκαμε να παλεύουμε ακόμα και για την παραμονή.

Ντάσιος: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ Γιάννινα"
INTIME SPORTS

Έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο όσα έγιναν το καλοκαίρι; Ήταν ένα πλήγμα για την ψυχολογία σας το γεγονός πως δεν αγωνιστήκατε στην Ευρώπη;

Σίγουρα επηρεάστηκαν όλα τα παιδιά, επηρεάστηκε και ο κόσμος, ο οποίος ξενέρωσε με την όλη κατάσταση. Θέλαμε περισσότερο τη συμπαράστασή τους, αλλά κι εκείνοι δικαιολογημένα στεναχωρήθηκαν. Το ίδιο ισχύει και για μας βέβαια. Κάναμε μία εξαιρετική χρονιά, κατακτήσαμε με το σπαθί μας την πέμπτη θέση, μπήκαμε στα play offs και πιστεύαμε ότι θα παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έπαιξε ρόλο και ότι έχουμε νεαρά παιδιά που κάνουν όνειρα και η ψυχολογία τους είναι πιο ευμετάβλητη.

"Πρέπει να έχουμε λίγο υπομονή"

Πιστεύεις ότι μπερδευτήκατε κι εσείς από τις πολλές αλλαγές προπονητών;

Επειδή έχω αλλάξει πάρα πολλούς προπονητές στην καριέρα μου πρέπει να μη στεκόμαστε σε αυτό. Πρέπει από κάθε προπονητή να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μας δίνει. Φυσικά και επηρεάζουν οι αλλαγές προπονητών, αλλά κάποιες φορές είναι και για καλό. Δύσκολα μπορείς να αλλάξεις μία ολόκληρη ομάδα και γι’ αυτό οι ομάδες αλλάζουν προπονητές. Δε λέω πως και αυτό είναι καλό, δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μόδα. Πρέπει να μην κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα, αλλά τη συνολική δουλειά κάποιων ανθρώπων. Αμφισβητηθήκαμε και μετά τις τρεις νίκες με τον κ. Πετράκη μας έκαναν υπερομάδα. Οι παίκτες, όμως, είναι οι ίδιοι. Πρέπει να έχουμε λίγο υπομονή.

Νιώθεις κι εσύ ότι με κάθε προπονητή η ομάδα είχε κι ένα διαφορετικό πρόβλημα; Με τον κ. Παντελίδη δεν τα πηγαίνατε καλά εκτός έδρας. Ο κ. Τσιώλης πιστεύω ότι δεν ταίριαξε. Για τον κ. Πετράκη είναι μάλλον νωρίς να πούμε κάτι.

Έτσι είναι. Με τον κ. Παντελίδη ξεκινήσαμε πολύ καλά στην έδρα μας, νομίζω ότι δεν είχαμε ήττα. Πήραμε μία ισοπαλία στην Τρίπολη την πρώτη αγωνιστική, αλλά από εκεί και πέρα δεν είχαμε την ίδια εικόνα εκτός έδρας. Σε αυτό δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής, κάπου φταίμε και οι παίκτες. Αποκλειστήκαμε από το κύπελλο και μετά ήρθε ο κ. Τσιώλης. Θεωρώ ότι ήθελε να περάσει κάποια πράγματα που ίσως δεν ήταν η σωστή χρονική στιγμή. Δε μου αρέσει να επεμβαίνω σε τακτικά θέματα. Η αλλαγή θέσεων που προσπαθούσε να κάνει σε κάποιους παίκτες μάλλον μπέρδευε τα πράγματα. Ίσως αν ερχόταν στην αρχή της χρονιάς να ήταν πιο εύκολο για εκείνον. Τώρα με τον κ. Πετράκη η ομάδα είναι πιο συμπαγής. Πιστεύω ότι παίζει στο στυλ παιχνιδιού που είχαμε πέρυσι. Έχουμε οκτώ παιχνίδια και θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θεωρώ ότι ο κ. Πετράκης αυτή τη στιγμή προσπαθεί να μας περάσει κάποια πράγματα σωστά και στα επόμενα παιχνίδια νομίζω ότι θα είμαστε πιο σοβαροί και ότι θα κάνουμε καλές εμφανίσεις.

Ντάσιος: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ Γιάννινα"
INTIME SPORTS

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην έχει εξελιχθεί όπως θα θέλατε, όμως, αν δούμε συνολικά τα βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι ο ΠΑΣ περνάει την καλύτερη εποχή του. Συμφωνείς;

Επειδή έχω πολλά χρόνια στον ΠΑΣ, τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Έχουμε πλέον τα δικά μας αποδυτήρια, γήπεδα για προπόνηση, το δικό μας γυμναστήριο. Κάποτε όλα αυτά δεν υπήρχαν. Δε λέω πως δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή όταν η ομάδα έχει τον δικό της χώρο για να γίνονται οι προπονήσεις. Οικονομικά η ομάδα έχει μπει σε καλό δρόμο. Κι εμείς έχουμε ρίξει τις απαιτήσεις μας λόγω της κρίσης και ο πρόεδρος έχει καταλάβει πως πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στους Έλληνες και στα παιδιά της ακαδημίας. Θεωρώ ότι και φέτος θα πετύχουμε τον στόχο μας, που αρχικά είναι η παραμονή.

Το κλειδί αυτής της σταθερότητας του ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια ποιο είναι;

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές αρκετά χρόνια στην ομάδα. Δεν κάνουμε μαζικές αλλαγές, διατηρείται ο κορμός και γίνονται κάποιες προσθήκες πάνω σε αυτόν. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί και τα παιδιά που έρχονται βρίσκουν ένα ζεστό κλίμα. Οι συνθήκες που κάνεις προπόνηση είναι ό,τι καλύτερο και θεωρώ ότι σαν ποδοσφαιριστής αν βλέπεις ότι υπάρχουν εγκαταστάσεις και ότι δεν κινδυνεύεις να χάσεις χρήματα έχεις το μυαλό σου μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Όλα αυτά μαζί κάνουν μία ομάδα.

"Η περσινή χρονιά ήταν κάτι το ξεχωριστό"

Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να σταματήσει ο ΠΑΣ να είναι ασανσέρ. Αυτό έχει επιτευχθεί. Ο επόμενος στόχος ποιος είναι;

Συμφωνώ μαζί σου. Κάποτε η ομάδα ήταν ασανσνέρ, παίζαμε στη Β’ και στην Γ’ Εθνική. Πολύ δύσκολα χρόνια για όλους. Τώρα τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει σταθερότητα. Για μένα θα πρέπει να μένουμε στην κατηγορία, σιγά σιγά να σκαρφαλώνουμε όλο και πιο ψηλά και ίσως να παλεύουμε για μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η περσινή χρονιά ήταν κάτι το ξεχωριστό, μπορεί να μην ξαναγίνει ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο να βγαίνουν Έλληνες αλλά και να παίρνουν ευκαιρίες οι Γιαννιώτες. Ως ντόπιος είναι και δική σου επιθυμία αυτό;

Γιατί όχι; Για μία επαρχιακή πόλη είναι ό,τι καλύτερο να έχεις δικούς σου ποδοσφαιριστές. Όταν έχεις τέτοιους ποδοσφαιριστές είναι διαφορετικά για τον κόσμο, για τα παιδιά που αγωνίζονται. Δε λέω ότι οι υπόλοιποι δεν προσπαθούν εξίσου πολύ, αλλά για έναν ντόπιο είναι αλλιώς. Παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου. Ήμουν αρχικά φίλαθλος και έλεγα ότι κάποια στιγμή μπορεί να παίξω σε αυτή την ομάδα. Ήταν όνειρο ζωής για μένα. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ έχει κάνει στροφή προς τους Γιαννιώτες. Είδαμε τον Μάριο Οικονόμου που πήρε μεταγραφή στην Κάλιαρι, τον Άκη Γιάκο, τον Αλέξη Μιχαήλ με τον οποίο είμαστε μαζί αρκετά χρόνια. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά όπως οι Χαρίσης και Ιωάννου.

Ντάσιος: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ Γιάννινα"
INTIME SPORTS

Πρόσφατα έκανε η UEFA ένα αφιέρωμα σε παίκτες που έχουν παίξει μόνο σε μία ομάδα στην καριέρα τους και συμπεριέλαβε κι εσένα. Εσύ δήλωσες πως έφτασες πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να πάρεις μεταγραφή όταν πριν από επτά χρόνια σε ήθελε η ΑΕΚ. Τι ακριβώς είχε γίνει τότε;

Τότε πραγματικά ήμουν πολύ κοντά σε αυτή την μεταγραφή. Πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Κούγιας και πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τότε η μεταγραφή χάλασε στο οικονομικό. Ζητούσε αρκετά χρήματα η ομάδα, η ΑΕΚ έκανε για την εποχή μία πολύ καλή προσφορά και κάπου χάλασε.

Έκτοτε δεν έφτασε κάποια ελκυστική πρόταση στα χέρια σου ή ο ΠΑΣ ήταν πάντα η προτεραιότητά σου και δεν έμπαινες σε διαδικασία να το σκεφτείς;

Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά κάθε φορά που τα έβαζα στη ζυγαριά δε μου έκανε καρδιά να φύγω. Δεν κοιτούσα πάντα το οικονομικό, ίσα ίσα που σε αυτό τον τομέα αλλού μπορεί να ήταν και καλύτερα. Εδώ με κρατάνε κάποια άλλα πράγματα. Η αγάπη του κόσμου σε κάποιες χρονικές στιγμές στο παρελθόν με κράτησε περισσότερο στην ομάδα.

"Είναι δύσκολο να είσαι τόσα χρόνια στην ίδια ομάδα"

Δεν ένιωσες ποτέ την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις ή ότι χρειάζεσαι μία νέα πρόκληση;

Το σκέφτηκα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι τόσα χρόνια στην ίδια ομάδα, στα ίδια αποδυτήρια. Είναι λίγο κουραστικό με την έννοια ότι είσαι στον ίδιο χώρο. Το έχω σκεφτεί να αλλάξω αποδυτήρια, να αλλάξω πόλη. Μπορεί να ήταν καλύτερα, μπορεί και χειρότερα, δεν το ξέρω. Είναι δύσκολο και ψυχολογικά, ειδικά όταν είσαι ντόπιος γιατί σε οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα είσαι ο πρώτος που θα δεχτεί τα πυρά.

Πλέον δεν τίθεται θέμα αποχώρησής σου από την ομάδα όπως έχεις δηλώσει.

Έχω συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, ως το 2015. Αν όλα πάνε καλά πιστεύω πως θα μείνω για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, ανάλογα με την πρόταση που θα μου κάνει η ομάδα. Αν δε γίνει αυτό, τότε θα ψάξω να βρω κάτι άλλο γιατί θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω πολύ να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήταν η μεγαλύτερη χαρά για μένα.

Ντάσιος: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ Γιάννινα"
INTIME SPORTS

Έχεις περάσει πολλά με τον ΠΑΣ, αν σου έλεγα να επιλέξεις την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή ποιες θα ήταν;

Η χειρότερη ήταν το μπαράζ που παίξαμε με τον Ηλυσιακό στον Πύργο. Η ομάδα τότε έπεσε κατηγορία και βρέθηκε κοντά στη διάλυση. Η καλύτερη ήταν η περσινή χρονιά. Το να καταφέρνεις να εξασφαλίζεις τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν ιστορικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικά δεν παίξαμε, αλλά αυτό δεν είχε να κάνει μ’ εμάς.

Πώς άρχισες να παίζεις δεξί μπακ;

Όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο έπαιζα αμυντικός μέσος. Υπήρξε ένας προπονητής, ο οποίος επειδή είχα αντοχές και ανέβαινα αρκετά, με έβαλε δεξί μπακ. Στην αρχή παραξενεύτηκα κι εγώ, αλλά μετά μου άρεσε. Στον ΠΑΣ Γιάννινα πήγα ως δεξί μπακ. Είμαι επιθετικογενής παίκτης, μου αρέσει να ανεβαίνω και να πατάω περιοχή. Αμυντικά είχα κάποιες αδυναμίες, αλλά με τα χρόνια μαθαίνεις καλύτερα τη θέση και αποκτάς εμπειρίες. Είναι δύσκολη θέση. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι φουλ μπακ.

Πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

Υπάρχουν πολλοί παίκτες, αλλά θα σου πω από τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλός παίκτης ήταν ο Μιραλάς. Γρήγορος, ευφυής, απρόβλεπτος, δεν ήξερες από πού θα σε περάσει, πολύ δυνατός.

"Έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο"

Το φετινό πρωτάθλημα πώς σου φαίνεται; Υπάρχει κάποια ομάδα που σε έχει εντυπωσιάσει είτε θετικά είτε αρνητικά;

Θα ήθελα να είναι πιο ανταγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει, έχει πολύ καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός, η Τρίπολη. Αν εξαιρέσουμε τις ομάδες της πεντάδας οι υπόλοιπες δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο, δίνεται σημασία στις υποδομές, γίνονται γήπεδα. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ξενομανία, τώρα δίνονται ευκαιρίες στους Έλληνες.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε διάφορες καταγγελίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έκανε ο Απόλλων, ακολούθησε η Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός επί Γιάννη Αλαφούζου έχει εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή του, ενώ είδαμε και τον ΠΑΟΚ να καταθέτει τις προτάσεις του για την εξυγίανση του ποδοσφαιρου. Ως ποδοσφαιριστής ποια είναι η άποψή σου για όλα αυτά;

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι στημένο και ότι τα λάθη που γίνονται είναι ακούσια. Βλέπουμε ότι κάποιες διαιτησίες έχουν κρίνει αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι οι διαιτητές μπορεί να μην έχουν δει κάτι. Κι εμείς στο προηγούμενο παιχνίδι έπρεπε να πάρουμε τρία πέναλτι. Ο διαιτητής δεν είδε κανένα. Και για μας έλεγαν ότι δώσαμε το παιχνίδι με τη Βέροια. Δεν υπάρχουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Καμία ομάδα δε θα καθίσει να χάσει, παίζει για την ιστορία της και τους στόχους που έχει θέσει. Πιστεύω ότι γίνονται κάποια λάθη, αλλά θεωρώ ότι σε αυτό ίσως θα πρέπει να δουλέψουν οι διαιτητές.

Ντάσιος: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ Γιάννινα"
INTIME SPORTS

Σαφώς και υπάρχουν θετικά, όπως για παράδειγμα το πόσα νεαρά παιδιά έχουν πάρει ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει θέμα αξιοπιστίας στο πρωτάθλημά μας. Ο κόσμος πολλές φορές βλέπει κάτι και το θεωρεί στημένο. Που οφείλεται αυτό;

Θεωρώ ότι όλοι έχουν γίνει καχύποπτοι επειδή έχει μπει το στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Όλοι πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα αλλοιώνονται, ότι κάποιες ομάδες στήνουν παιχνίδια. Έχουν πει και για τη δική μας ομάδα. Εγώ τα έχω ζήσει από μέσα, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Δε θα καθίσει ποτέ κανένας ποδοσφαιριστής να χάσει. Εγώ από αυτό ζω, είναι το επάγγελμά μου. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Ωστόσο, η κρίση, το στοίχημα, και κάποιες ομάδες που ξαφνικά έγιναν υπερομάδες και στη συνέχεια διαλύθηκαν έχουν κάνει τον κόσμο καχύποπτο. Παλιότερα το ποδόσφαιρο ήταν πιο αγνό.

Όνειρο που θες να εκπληρωθεί με τον ΠΑΣ;

Ένα όνειρό μου είναι να παίξω στην Ευρώπη, θα ήταν και κάτι ιστορικό για την ομάδα. Επίσης, θα ήθελα να κατακτήσω ένα τρόπαιο. Πιο εφικτό θα ήταν η κατάκτηση ενός κυπέλλου. Ας είμαστε ρεαλιστές, πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Δήλωσες πως θα ήθελες να συνεχίσεις να προσφέρεις στον ΠΑΣ. Προπονητής;

Στο μυαλό μου υπάρχει αυτό. Βέβαια κάθε ποδοσφαιριστής όταν τελειώνει την καριέρα του θέλει να γίνει προπονητής. Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι. Τελειώνοντας την καριέρα μου αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να βοηθήσω τον ΠΑΣ είτε ως προπονητής είτε από κάποιο άλλο πόστο. Αυτό είναι θέμα προέδρου και της διοίκησης. Ο ΠΑΣ είναι το δεύτερο σπίτι μου και είναι δύσκολο να μείνω μακριά από την ομάδα. Έτσι νιώθω και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα από κάποια άλλη θέση.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ