ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μπεσέρα: "Ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στον ΠΑΣ"

Μπεσέρα: "Ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στον ΠΑΣ"
INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Μπεσέρα ευχήθηκε την παραμονή του ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία κατά την παραλαβή του βραβείου για το γκολ της 20ης αγωνιστικής. Κηπουρός: "Αφιερώνω στον κόσμο τον τίτλο του MVP"

"Είμαι ευχαριστημένος που για δεύτερη φορά παίρνω αυτό βραβείο και εύχομαι αυτό να επαναληφθεί.

Είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλω να παραμείνω και εύχομαι και η ομάδα να παραμείνει στην Super League", τόνισε στις δηλώσεις του ο μέσος της ομάδας της Ηπείρου, ο οποίος αναφερόμενος ειδικότερα στο γκολ που του χάρισε το βραβείο, αυτό με την Κέρκυρα στο "Νησί των Φαιάκων" , είπε:

"Είναι πάρα πολύ καλό που πετυχαίνω ωραία γκολ με την Κέρκυρα, μου πηγαίνει ως αντίπαλος και μακάρι να ήταν κάθε φορά αυτή η αντίπαλός μας".

Όσον αφορά στον έτερο νικητή της 20ης αγωνιστικής , Φώτη Κηπουρό, αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του στον ΠΑΣ αλλά και στον κόσμο της ομάδας:

"Είναι τιμή που κερδίζω το βραβείο μετά από πάρα πολλά χρόνια παρουσίας μου στα ελληνικά γήπεδα. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στον υπέροχο κόσμο του ΠΑΣ που έρχεται στο γήπεδο και μας υποστηρίζει.

Αν και τα βραβεία αυτά δεν παίζουν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο μας δίνουν ψυχολογική τόνωση για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται και εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να παραμείνουμε στην Super League", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ