STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
INTIME SPORTS

Μεγάλο "διπλό" παραμονής πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα με 2-1. Έχασε πέναλτι ο Γραμμόζης για τον ΑΟΚ. Δοκάρι ο ΠΑΣ. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Super League πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας στο νησί των "Φαιάκων".

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που είχε και δοκάρι με τον Μπεσέρα έφτασε έτσι στους 17 βαθμούς, αφήνοντας την Κέρκυρα στους 12, η οποία μάλιστα έχασε και πέναλτι με τον Γραμμόζη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο ΠΑΣ παίζοντας πολύ καλά στις αντεπιθέσεις, ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει, ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά έπεσαν πάνω στον Κηπουρό ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις είπε "όχι" και σε μια από αυτές στο πέναλτι του Γραμμόζη.

Σε γενικές γραμμές δίκαιη η επικράτηση του ΠΑΣ, ο οποίος και στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και έχει το προβάδισμα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής/Βοηθοί: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)/ Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)/ Γκαϊτατζής (Δράμας)

Καιρός: Σποραδικές βροχές

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Μίχος (86' Καραλής), Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Όσμαν (46' Ιωάννου), Γραμμόζης, Καλαντζής, Ερίθε, Γιάντσης (55' Μπάρκογλου), Μαρτίνβ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου, Πάντος, Κώτσιος, Ζαραδούκας, Ντε Βινσέντι (46' Ανδράλας), Λίλα, Βάντερσον (43' Τζαμπρέλα), Σκούφαλης (72' Μιχαήλ), Μπεσέρα, Γεωργίου.

Κίτρινες κάρτες: Μίχος (4', Κέρκυρα), Ερίθε (51', Κέρκυρα), Καλαντζής (60', Κέρκυρα)-Λίλα (30, ΠΑΣ Γιάννινα), Βάντερσον (41', ΠΑΣ Γιάννινα), Ζαραδούκας (63' ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (76', ΠΑΣ Γιάννινα)

Κόκκινη κάρτα: Λίλα (70', ΠΑΣ Γιάννινα)

Σκόρερ: Καλαντζής (55', Κέρκυρα)-Ζαραδούκας (20, ΠΑΣ Γιάννινα), Μπεσέρα (42', ΠΑΣ Γιάννινα)

Την κατοχή η Κέρκυρα τα γκολ ο ΠΑΣ

Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο ορεξάτη και είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο ΠΑΣ παίζοντας με αντεπιθέσεις είχε τα γκολ.

Στο 9ο λεπτό από το σουτ του Γεωργίου η μπάλα έφυγε άουτ και έντεκα λεπτά αργότερα (20') το ΕΑΚ Κέρκυρας "πάγωσε".

Ο Βάντερσον έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Ζαραδούκας με ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον ΠΑΣ.

Η Κέρκυρα στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της προκειμένου να φτάσεις στην ισοφάριση και έχασε δύο ευκαιρίες στο 21', όταν από το σουτ του Γραμμόζη, ο Κηπουρός μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 25', ο Καλατζής μεσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Κηπουρός είπε και πάλι "όχι" διώχνοντας σε κόρνερ.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης η ΠΑΣ σε μια αντεπίθεση του κατάφερε και πήρε προβάδισμα δύο γκολ. Στο 43' ο Πάντος έδωσε στον Μπεσέρα και ο τελευταίος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κηπουρός σταμάτησε τον ΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα μπήκε πολύ πιο δυνατά, αλλά έπεσε πάνω στον Κηπουρό. Στο 51', από το σουτ του Ιωάννου μπλόκαρε την μπάλα ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (55') η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει, όταν ο Γιάντσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Καλαντζή ο οποίος νίκησε τελικά τον Κηπουρό και μείωσε σε 1-2 για την Κέρκυρα.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε και στο 68', έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, όταν ο Μπεσέρα έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε ύψος πέρασε πάνω από τον Γκαλίνοβιτς και κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα (70') η ομάδα της Ηπείρου έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λίλα.

Στο 76' οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Μαρτίν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Πάντο, ο Γραμμόζης το εκτέλεσε, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε, κρατώντας το 1-2 υπέρ του ΠΑΣ.

Στην συνέχεια η προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων έγινε πολύ δύσκολη εξαιτίας της χαλαζόπτωσης, που ανάγκασε και τους φιλάθλους να βρουν κάποιο μέρος για να καλυφθούν.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε τελικά με τον ΠΑΣ παρότι με δέκα παίκτες να κρατάει το υπέρ του αποτέλεσμα και να παίρνει την πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Στατιστικά Αγώνα


1

Γκολ

2

0

Ασίστ

2

9

Τελικές προσπάθειες

5

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

4

2

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

1

2

Κεφαλιές

0

0

Αποκρούσεις

4

7

Επεμβάσεις

31

11

Κλεψίματα

18

24

Φάουλ

26

3

Οφσάιντ

6

5

Κόρνερ

0

37

Λάθη

42

12/43

Γεμίσματα

3/10



Το φιλμ του αγώνα:

9': Σουτ από τον Γεωργίου η μπάλα έφυγε άουτ.

20': ΓΚΟΛ! Ο Βάντερσον έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Ζαραδούκας με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον ΠΑΣ.

21': Σουτ από τον Γραμμόζη, ο Κηπουρός μπλόκαρε την μπάλα.

25': Ο Καλατζής μεσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Κηπουρός έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

43: ΓΚΟΛ! Ο Πάντος έκανε την ασίστ στον Μπεσέρα και ο τελευταίος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

51: Σουτ από τον Ιωάννου για την Κέρκυρα μπλόκαρε την μπάλα ο Κηπουρός.

55: ΓΚΟΛ! Ο Γιάντσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Καλαντζή ο οποίος νίκησε τον Κηπουρό και μείωσε σε 1-2 για την Κέρκυρα.

62': Σουτ από τον Σκούφαλη η μπάλα έφυγε άουτ.

68': Ο Μπεσέρα έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε ύψος πέρασε πάνω από τον Γκαλίνοβιτς και κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

76': Η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάρτιν από τον Πάντο, ο Γραμμόζης το εκτέλεσε και ο Κηπουρός απέκρουσε.

92': Ο Μπάρκογλου έδωσε την μπάλα με κεφαλιά στον Μαρτίν, όμως ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ