ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κόπηκε και ο Μιλέφσκι

Κόπηκε και ο Μιλέφσκι

Δεν θα προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Αρτέμ Μιλέφσκι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μέσα σε μία ημέρα έκανε ξεκαθάρισμα στους παίκτες υπό δοκιμή.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Ουκρανός είχε τεράστιο ταλέντο και έχει πετύχει στην καριέρα του πολύ σημαντικά πράγματα. Ωστόσο, αυτά δεν αρκούν για να πάρει κανείς μεταγραφή, ειδικά όταν εκείνες γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δικαίωμα μόλις για τρεις άνω των 24ων.

Έτσι λίγο μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο, στο οποίο δε συμμετείχε, έγινε γνωστό ότι ο Αρτέμ Μιλέφσκι κόπηκε από τους Γιαννιώτες. Ο παίκτης ήταν εμφανώς ανέτοιμος και πολύ δύσκολα θα βοηθούσε άμεσα. Επιπλέον, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα σε κάθε ευκαιρία τονίζουν ότι για να αποκτηθεί κάποιος πρέπει εκτός των άλλων να μην δημιουργεί και προβλήματα στα αποδυτήρια, ενώ ο Ουκρανός ήταν γνωστό πως κάνει πολύ κακή εξωγηπεδική ζωή.

Έτσι μέσα σε μία μέρα έγινε ολικό ξεκαθάρισμα με τους υπό δοκιμή, αφού όπως ενημερώσαμε νωρίτερα δε θα συνεχίσουν ούτε οι Καλογιάννης και Φατιόν. Ο μόνος που παραμένει τουλάχιστον ως αυτή τη στιγμή είναι ο Πρωτογεράκης. Αγωνίζεται, άλλωστε, και σε μία θέση που ο Γιάννης Πετράκης θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του, αυτή του αριστερού μπακ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ